Bisiklet Kiralama İşi?
-
TRT nin şifrelerini takip etsene haci hergün 10 bisiklet dağıtıyolar. yarışlar boyunca... dün izlediyseniz. istanbuldaydılar. holikopter kameralar fln. süper oldu..
bugün. izmir etabı var. eurosport bile canlı vercek 2 saat
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende düşünmüştüm burada (Görükle) bisiklet kiralama işini, feci de tutar gibime geliyor ama sermaye yok işte =))
burada bazı parklarda saati 5 liradan kiralıyorlar bu arada...
dip not: saati 5 miydi lan acaba yoksa 7.5 miydi...hatırlamıyorum ki...bir de 1 saat +,- 30 gibi bir sistemdi...
en yakın zamanda kültürpark a gidip sormam gerek =))
-----------------------------
ag aişte bak görükle gibi burasıda burasıda muğla kötekli öğrenic köyü -
ben muğladayım bu arada
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
ben muğladayım bu arada
-----------------------------kimlik olayına sakın girme kimligi çıkarmak 5 ytl :D giden gelmez
-
hoca ben haftasonu büyükadadaydım 2 çeşit bisiklet vardı bir tanesinin saati 3 lira diğerinin 4 lira. pahalı olanın tek farkı daha yeni olmaları kadın zaten diyodu daha bunlar kendini amorti etmedi ondan 4 liradan verebilirim ancak diye. günlükte 10 lira ve 15 liraydı. fena iş değil hoca ama bunun tekerlek patlaması var zincir kopması var falan uğraşlı yanlarıda var yani düşünmek lazım bunuda.
-
benim şansım bisikleti kendim almadım evde duruyordu gönderdilerbeleşten
ben spora giderken filan yağ yakmak için göbeğim gitsin diye istedim ama arada 3 5 başkaraınada kiralasam bana da yararı dokunur diye düşündüm