Bisiklet Tavsiyesi ?
-
beyler ekleşelim detaylı konuşalım,downhill toplasam kaça mal olur , çıtayı yükseltiyorum.
-
volkan olum 100 kilosun ne uçması ne zıplaması git ormana orda park var yap sporunu dön gel eve :-))
-
Hocam 1 tane var Hatay / İskenderunda kesin alacaksan gider bakar incelerim alırsın ?
-
Maddox bunu yazdı
Bir bisiklete 500-1000-5000 verenleri hiçmi hiç anlamıyorum neymiş spormuş filan tamam deyinki zevk bisiklet sürmekte bu kadar abartı niye ? Yorumu yanlıs anlamayın sadece düşüncelerimi söyledim benim yorumuma gelirsek , salcano ve shımano dan şaşma
Şehir içi kullanımda ya da hobi olarak hafta sonu gezeriz ailecek kafasıyla alınıyorsa dediğin doğru, bu tip insanların 5-6bin tl vermesine benim de canım sıkılıyor çünkü Downhill Mountain Biking yapmak isteyen adamlar bazen o kadar parayı bulamıyorken millet kapısının önünde 6 gün kilitli tutuyor bebeklerini. :D
Ayrıca spor olarak yapmak isteyen kişi vermek zorunda, canından olabilir aksi takdirde. :D
https://www.youtube.com/watch?v=gIKivposZLU -
MbK bunu yazdı
volkan olum 100 kilosun ne uçması ne zıplaması git ormana orda park var yap sporunu dön gel eve :-))
olum 74 kilo ile bu hareketlere fazla geleceksem cross motoru alayım,bu adamlar 50 kşlo değilya -
JuMaN bunu yazdı
Hocam 1 tane var Hatay / İskenderunda kesin alacaksan gider bakar incelerim alırsın ?
Hocam teşekkur ederim ilgin için fakat istanbuldan bakacağım
-
MbK bunu yazdı
Lemuria tarafından 21/Ağu/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
mert i sabahları koşu ve barfiks e goturuyorum sende gel :D -
çiz
-
Parça parça topladıgın zaman daha yüksek tutar galiba ama aldıgın malzemeler kaliteli olursa 2.000 bulur her halde zaten sadece downhill kadrosunu alsan 1.000 tl falandır her halde.
Edit : Valla bende kararsızım şuan 1000 TL para var kamerayı satmıştım onun parası ile bisiklet mi alım diyorum kameramı ayrıca evde motorda var.
JuMaN tarafından 21/Ağu/13 17:00 tarihinde düzenlenmiştir