folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bisiklet Turu ( Erzurum - Hopa )...

Bisiklet Turu ( Erzurum - Hopa )...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bisikletforum.com a konu açarsan veya açılmış konuları gezersen orda türkiye den hindistan a kadar gitmiş , dünyanın çeşitli yerlerinde bisiklet turları gerçekleştirmiş abiler var. Türkiye yi 5 6 kere turlayan insanlar da var , tbt pek iyi bir zemin değil bunun için. Üstelik turu önceden duyururursan yolda eşlik edebilecek yerel bisiklet grupları da bulabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Haritada çizdiğin rotayı tamamlamanın verdiği zevki bu dünyada hiçbirşey veremez.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:
    -----------------------------

VisualBoy bunu yazdı:

bisiklet tamiri üzerine malzemeler al yanına, çadır, mat, uyku tulumu, matara, cep telefonu için yedek batarya

dinamo, lastik tamir seti, kuru gıda; aklıma bunlar geldi.

Malatyadan elazığa (100 km) bisiklet ile gitmiştim, 6-6.5 saat sürmüştü. bilgi olsun diye yazayım dedim.

saol hacım.

birsey daha sorayım. cadır kurmak icin en uygun yerler nasıl olmalıdır? yani yerlesim yerine yakın olmakmı daha iyidir yoksa uzak biryer dahamı makbuldur?

Hazıran ılk hafta unıv bıtıyor ıste.Hazıran ortasın da yada sonuna dogru Antalya'ya gıtme planım var.

Eger zamanoı tutturursak katılırım,adrenalın yasamayı ve macerayı atılmayı severım :)

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

onur manisaya gelin la sürerek :D

siz şimdi yola çıksanız benim düğüne burda anca olursunuz :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Bisikletforum.com a konu açarsan veya açılmış konuları gezersen orda türkiye den hindistan a kadar gitmiş , dünyanın çeşitli yerlerinde bisiklet turları gerçekleştirmiş abiler var. Türkiye yi 5 6 kere turlayan insanlar da var , tbt pek iyi bir zemin değil bunun için. Üstelik turu önceden duyururursan yolda eşlik edebilecek yerel bisiklet grupları da bulabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Haritada çizdiğin rotayı tamamlamanın verdiği zevki bu dünyada hiçbirşey veremez.

evet dedigin forumlara baktım aslında konu acmaya bile gerek yokmus :D bircok sey yazıyor.

bu arada gelecek arkadaslar varsa haziran ayında konuyu hortlatırım. hala dusunen olursa buyuk bi grup halinde gidebiliriz:)

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

Matchup bunu yazdı:

evet dedigin forumlara baktım aslında konu acmaya bile gerek yokmus :D bircok sey yazıyor.

bu arada gelecek arkadaslar varsa haziran ayında konuyu hortlatırım. hala dusunen olursa buyuk bi grup halinde gidebiliriz:)

Suan benım bır bısıkletım var ama 5-6 senelık yanı :) 

Gıresunda,memlekette...Gelmek ısterım.Bısıkletten anlıyorsunuz sanırsam,bı bakarsınız yola uygun mu,Ege ruygunsa benım ıcın zamanda uygun,senınde dedıgın gıbı ne kadar cok olursak o kadar eglencelı olur kanaatındeyım...

Erzurumda ısenız Gorusebılırız bu arada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    amk güzergahı ver haci :D yada bizim buralardan geçin bizde katılalım :D arada yapmak lazım böyle şeyler kopup gitmek lazım arkana ardına bakmadan.. helal ossun walla kıskandım amk :D

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    amk güzergahı ver haci :D yada bizim buralardan geçin bizde katılalım :D arada yapmak lazım böyle şeyler kopup gitmek lazım arkana ardına bakmadan.. helal ossun walla kıskandım amk :D

laaaa benim adamım gelmiş :)

olm harbi diyorum kalk gel buraya burdan akalım dogu karadenize :)

@apokontek hacım goruselim seninle bi ara :) ne kadar cok kişi o kadar eglence :) ordanda memlekete asılırsın sen :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hacı yaz okuluna kaldım şimdiden :D ama ağustos sonunda karadeniz turu yapçaz bi arkadaşla o zamana kadar dönmüş olun kıtlamalı çay içmeye gelicez özledim la seni :D

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

laaaa benim adamım gelmiş :)

olm harbi diyorum kalk gel buraya burdan akalım dogu karadenize :)

@apokontek hacım goruselim seninle bi ara :) ne kadar cok kişi o kadar eglence :) ordanda memlekete asılırsın sen :D

hahah :) olur ustam ya :) oraya kadar gıdıp memlekete gıtmemek ayıp olur :)

Boyle seyler guzel sarıyor....1 ay once bende tek basıma 8 ile gectım ıste,tur duzenledım...Herkes soruyor kımle? ben dıyorum kendımle :)

bıraz trenle bıraz otobusle yolları bıtırdım :) sıra bısıkletle :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

1 tanenizde adamgibi hocamı önermemişsiniz :D Adam bisiklet manyağı herkezden önce ona danış hocu..

Toplam Hit: 4954 Toplam Mesaj: 35