Bisikletle Paris
-
pisikleet bunu yazdı:
-----------------------------
Bütçe ne kadar hesapladın yada tahmini ne harcanır imkanım olursa gelmek isterim.
-----------------------------hocam çadırda kalmayı planlıyorum otellere para vermek istemiyorum yiyecek ve diger ihtiyaçlar için 1000-1500 avro arası bi miktar almayı düşünüyorum yanıma
-
Otel işi yaz ayında gereksz olur ztn ancak bu bütçe beni aşar:-)
-
Ben bu yaz Adana-Canakkale gidis-donus yapacagim. . . 2012 de Latin Amerika'yi bisikletle turlayacagim bana katilabilirsin :) Simdi sengen vizesi almak kasar beni, yoksa katilirdim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ben bu yaz Adana-Canakkale gidis-donus yapacagim. . . 2012 de Latin Amerika'yi bisikletle turlayacagim bana katilabilirsin :) Simdi sengen vizesi almak kasar beni, yoksa katilirdim.
-----------------------------2012 ne zaman latin amerika turu yapacaksın yazın yapacaksan olabilir
-
sınıra kadar sürde :)
-
geçtiğimiz hafta paristeydim, bisikletle git yine git parisi gör hocam :)
-
Holyzone bunu yazdı:
geçtiğimiz hafta paristeydim, bisikletle git yine git parisi gör hocam :)
-----------------------------hocam sade paris deil amaç avrupadaki diger sehirleride görmek
-
4 ay Fransa'da kaldım Paris'e gitmedim üşencimden.
-
bi haber sitesinde sürekli takip ettiğim haber yabancıların bisikletle örneğin hollandadan gelip israile bisikletle giden . ne biliyim ingiltereden gelen güneydoğuyu yahut bursayı gezmeye gelenlerin haberlerini okuyunca şaşırır kalırdım. birde yaşlı insanlar hep.
ben türkiyenin çoğu yerine bisikletle gelecekte gitmeyi düşünüyorum.
-
KrypT bunu yazdı:
4 ay Fransa'da kaldım Paris'e gitmedim üşencimden.
tbr hacı :D