Bisküviden Metal Parça Çıktı
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
aslında paketlemeden sonra metal dedektöründen geçirmeleri gerekir ama böyle bir sistem kullanmıyorlar sanırım.
-----------------------------Saçmalama reıs e metal dedektoru yahuolmaz oyle bırsey
Hoca kılıtlı posetler var ya onların havasını aldır ufak sekılde Dıger bıskuvılerı de paket ıle bırlıkte daha buyuk boyutta bır kılıtlı posete koy bır bok olmaz .
Onlarıda ufak bı posete koy zarar gormeyecek sekılde.
Mail at adamlara.
Haber kanallarına basvurdum de maıl attım para teklıf edıyorlar de.
Poker oyna yanı :D sısır
Sonra arayacaktırlar senı.
Telefonla konus bır kere.
Sonra telefonla konusmaya musaıt olmadıgını soyle.
Yuzyuze gorussunler.
Resimleri çıktı al gelen elemanla
Eti adına kesınlıkle sozlesme ımzala.
Şu kadar para karsılıgında ve araba da ıste.
Sana 100 bınlara verseler bıle cok kucuk bır rakam.
Böyle bır rezaletın haberlere cıkması,
adamların borsada hısselerının deger kaybetmesıne neden olacaktır.
Borsa ıle ılgılınen bırılerıylede konusup ne kadar zarar edeceklerını ogren ona gore zarar mıktarının 20 de bırını alsan bıle
köşe olursun uzun bı sure ıdare ettırır adamı
-----------------------------hocu sen hiç 100 bin lirayı bi arada gördünmü ki adamın olmayan teklifini riske atıyon :D
-----------------------------Merak etme kardesım :) sen parasal konularda ustunluk saglamayı sevmem .
Ama cok daha fazlasını gordum.
-----------------------------yav gördün mü derken sahillerde karıyla kızla harcadın mı gibisinden dediydim :D
-
edit
-
haber alınamıyor sanırsam :D
2 şey olmuş olabilir
1- tbt ki arkadaşlar bizim elemana pusu kurup o büsküviyi almış olabilir.
2- etinin muhteşem hızlı avukatları arkadaşı ölümle tehdit ediyordur şu sıralar :D
-
millipiyangonun büyük ikramiyesi erken çıkmış
hacı tüketici derneklerine onu göstereceksen aman diyim oradaki öküzlerin eline verme onu,bi bakayım derler düşürürler,kırarlar içine sıçarlar.
Sen onu cam kavanoz gibi bişeyin içine koy,üzerine de kabartılmıuş pamuk doldur,öyle sakla,bayatlamasın da.Asdamlara ellettrime,uzaktan bakın de,hatta parayla bile göstersen iyi para kazanırsın:P
Şanslı adamsın,vatandaşı anaları kadir gecesinde doğuruyo,bizimkiler kadir gecesi hamile kalıyo.
böyle şansın ta amuagoym...
-
Coca colanın ıcınden metal parca cıkmıstı ve seneler once 200 mılyar para alınmıstı!!!
Bu fırsatı kacırma ...
-
böyle olaylarda kanıt çok önemlidir.kanıtlayabilirsen(fotoğraf,belge,vs) paranın aq.sın.önce bi tüketici haklarına git.fotoğrafa bakılırsa tazminat alırsın gibime geliyor.
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3235/eti-eti-eti---bir-bilmecem-var-cocuklar
yav bu reklamın hatrına şikayetci olma :D çocukken dondurmandan sinek falan çıkmadı mı :D bizim ismail vardı hususi sinek ve karınca yerdi, donrada bak bişey olmadı derdi :| ulen benim çocuklukda harbi feciymiş :D en iyisi bildiğini yap :D
-
100 lira veririm bisküite
-
Şaban Bey ekmekten ip çıktı 250 Kuruş Ekmekten petrol çıkmayacak ya derse sana Göt Gibi kalırsın aga:)
-
Sonuç nedir şimdi ayrıca çıkan parçanın resmi varmı,