Bitcoin 2,415,75₺ Oldu Artıyor
-
o değilde benim 500'ü hala hesaba geçmedi btctürk ibneleri
-
2.225 oldu ya la
-
DevilKingtr bunu yazdı
biraz geç geçiyor bugün içinde geçer hesabınızı onaylatıp daha yüksek alım yapmanızı öneririm çünkü küçük miktar yatırımlarda BTC komisyonu der iken gelen karı götürür. 2000 lira gibi bir yatırım yapıp en az 4 - 5 bekleyerek paranızı %60 - 70 civarı artmasının keyfini yaşarsınız. borsadan daha risksiz hiç olmaz THYAO'da hisse alıp bizim gibi psikolojik olarak alt üst olmazsınız. hiç olmazsa
-
-
C10H15N bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
biraz geç geçiyor bugün içinde geçer hesabınızı onaylatıp daha yüksek alım yapmanızı öneririm çünkü küçük miktar yatırımlarda BTC komisyonu der iken gelen karı götürür. 2000 lira gibi bir yatırım yapıp en az 4 - 5 bekleyerek paranızı %60 - 70 civarı artmasının keyfini yaşarsınız. borsadan daha risksiz hiç olmaz THYAO'da hisse alıp bizim gibi psikolojik olarak alt üst olmazsınız. hiç olmazsa
hocam güvenemiyoruz herkes alır satar bişi olmaz biz alırız götümüze kaçar avs
-
Su an 2300 sinirina dayandi 4500 liralik alacagim ben de duserse geri cikar zaten paranin acelesi yok benim icin ama cikarsa tatil parasini cikaririz
-
Balon patlayacak bence çok da yüklenmeyin ytd
-
Bu btc turkte alimla satim arasinda 20 tl ye yakin fark var baska guvenli site yok mu bu isi yapan cok kazik btc turk
-
salihgs bunu yazdı
Bu btc turkte alimla satim arasinda 20 tl ye yakin fark var baska guvenli site yok mu bu isi yapan cok kazik btc turk
bende 500 yatırdım geri çektim siktiklerini anlayınca
-
Alış-satış arasındaki fark site ile ilgili değil, talepe göre. Siz de sol taraftaki alış kademelerine emir girin, birisi satarsa siz alırsınız.