Bitcoin Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

boru gibi girdi hem de 

düşüşe bakın

http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd

Hocam bitcoinin böyle düşüşleri hep oluyor ki, bi grup haberi duyunca panic sell yapmış birkaç güne düzelir. Hatta pump başlamış bile yükseliyor şuan :D

Hem zaten btc nin mantığını hala kavrayamadığınızı görüyorum. BTC öyle azıcık kazanayım sonra reel para birimlerinden birine (usd, eur, tl vs..) çevirip elime para geçireyim gibi birşey değil ki. BTC in varsa btc ile alışveriş yaparsın gidip hesabına aktarmazsın yani, hiçbir ulusal kurum ve kuruluşun zaten sahip çıkmamasını isterim btcye

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

çöpte bitcoin aramaya son

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Aslinda kenarda duran para olsa 1000 tlsini flan ayirir alirdim ha :) isvicre filan sahiplenirse desteklediğini filan aciklasa yada yasal olarak para birimi saydigini soylese ucar valla :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hazır çok düşerken almak lazım sonra nasılsa tekrardan affedilir falan tavan yapar :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Bitcoin abd dolarini yok edebilir diyor abd konsol uyesi Ron Paul.

dunya dusunun.. herseyi gizlice alabileceginiz.. banka yok, komisyon yok, vergi yok...

http://money.cnn.com/2013/12/04/technology/bitcoin-libertarian/

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

Bitcoin abd dolarini yok edebilir diyor abd konsol uyesi Ron Paul.

dunya dusunun.. herseyi gizlice alabileceginiz.. banka yok, komisyon yok, vergi yok...

http://money.cnn.com/2013/12/04/technology/bitcoin-libertarian/

Bence reel paralara çok etki etmez ama ilerde internet alışverişlerinde en büyük kullanım altcoinler olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

boru gibi girdi hem de 

düşüşe bakın

http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd

Hocam bitcoinin böyle düşüşleri hep oluyor ki, bi grup haberi duyunca panic sell yapmış birkaç güne düzelir. Hatta pump başlamış bile yükseliyor şuan :D

Hem zaten btc nin mantığını hala kavrayamadığınızı görüyorum. BTC öyle azıcık kazanayım sonra reel para birimlerinden birine (usd, eur, tl vs..) çevirip elime para geçireyim gibi birşey değil ki. BTC in varsa btc ile alışveriş yaparsın gidip hesabına aktarmazsın yani, hiçbir ulusal kurum ve kuruluşun zaten sahip çıkmamasını isterim btcye

keriz silkelemesi deniyor hocam bu olaya :D 800 dolara düşünce ben de bir an kararsız kaldım ama elimde tutayım dedim. 

dün gece saatlerinde tekrar eski konumuna geldi (1025 dolar), sattım birazını, düşünce aldım tekrar (940 dolardan), şimdi tekrar yükselmesini bekliyorum :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

haha 965 olmuş borugibi girdi diyo sdjfsdkf lan geçen pazar 2 tane rus yüklü para çekince 600 gördü bir anda çinden daha tashaklı manipule ettiler piyasayı :D

ltc 42 görür nmc 11 zorlar btc 1200lere ama en iyi tahminim

LTC AND NMC TO DA MOON geçenlerde demiştim 7.3den nmc aldım 9 görür fln diye satmadım 11den okuttum ;)

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@Allura

o düşüş günü satanlara girdi diyorum. btc-e de alttan geçiyodu 200-300 btcyi 840 tan satan denyolar vardı :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 20