folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bitmek Tükenmek Bilmeyen '' Yabancı '' Hayranlığımız..

Bitmek Tükenmek Bilmeyen '' Yabancı '' Hayranlığımız..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:
    -----------------------------

öndeler işte bizden daha ne tırtınıyosunuz

Evet hacı bizden öndeler, nasıl önde olduklarını araştırmak yerine uzaylı muamelsi yapmak daha mantıklı evet evet haklısın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

len yabancı hayranlığıyla ne alakası var. kadın manken. doğal olarak ev işlerini yapmaması bekleniyor. tvye çıkan en aptal mankenin bile evinde hizmetçisi, yardımcısı vardır. beyaz'ı sevmem ama gayet normal bir soru sormuş. problem sende:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

inception bunu yazdı:

öndeler işte bizden daha ne tırtınıyosunuz

Evet hacı bizden öndeler, nasıl önde olduklarını araştırmak yerine uzaylı muamelsi yapmak daha mantıklı evet evet haklısın.

Sorular normal

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

len yabancı hayranlığıyla ne alakası var. kadın manken. doğal olarak ev işlerini yapmaması bekleniyor. tvye çıkan en aptal mankenin bile evinde hizmetçisi, yardımcısı vardır. beyaz'ı sevmem ama gayet normal bir soru sormuş. problem sende:) 

Benim verdiğim örnek sadece ev işleriyle alakalı , dün akşamki bölümü izle bence..

Ayrıca bunu hep yapıyor diğer müritin dediği gibi Josh geldiğindede baya kasmıştı..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

abd ingiliz gibi insanlıktan yoksul halka tapan hayranlık duyan türk milletine uyuz oluyorum bütür mahlukları görünce anında yağcı çekilmez bir insan modeline bürünüyolar

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Dün gece Beyaz Show'a Karolina Kurkova adlı manken çıktı izleyenler bilir.. Beyaz saolsun acayip güzel rezil etti bizi..

Karolina daş hatun , iyi hoş tamam..

Günlük hayatta neler yaparsın diye sordu ablamıza , oda normal insanlar gibi yaşadığından filan bahsetti..

Beyaz ısrar etti bizi yerin dibine göçürmek için , Yemek yaparmı Filan dedi evet cevabını aldı ama tatmin olmadı..

Israrla Nasıl yani sen karolina yemek yapıyosun bulaşık yıkıyosun doğrumu filan dedi ?

Haliyle garipsedi oda evet ne var bunda filan dedi kaynadı gitti..

Şimdi sorarım size Beyazıt Öztürk gibi bir adam kadına böyle uzaylı muamelesi yaparsa sokaktaki sarı çizmeli mehmet ağa napsın ?

Beyaz karıyı yokluodur hocam.. Sevgilisi yok diye biliyorm :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------.

Daha içimizdeki çifte standartı öldürmemiz lazım.Bizden bi bok olmaz.

Kendi şansımı yaratırım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

beyazın halini, sokaktaki abaza mehmet ağa sağlam hatun gördüğünde de yaşıyor.Türk milletinin abazalığından kaynaklı.Gönder 4 ay yabancı ülkeye Türk hatunları onlarında burnu sürtülsün.

Yabancı hayranlığı normaldir.Çünkü avrupa ve amerika'daki şartlar burda değil, dahası onların filmlerini izliyor, onların arabalarına biniyor, onların müziklerini dinliyoruz.

Bırakta yabancı hayranlığı olsun.Benim garipsediğim nokta, gavur diyen, zina diyen bi adamın rusu çatır çatır götürmesi.Ardından gelip sevgilisine şiittt adaplı giyin demesi.

Daha içimizdeki çifte standartı öldürmemiz lazım.Bizden bi bok olmaz.

edit:  zaten bana göre beyaz bitti, yaşlandı.bi zahmet bıraksn bu işleri.Aptal aptal espiriler ve espirileri yaparken hareketleri mimikleri bitiriyor beni.Okan bayülgenden başka show yapan adam kalmadı şu ülkede.Oda kral zaten

işte bu yüzden bu ülkede yaşamak istemiyorum arkdaş!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    Sizin Batıya Olan Aşkınıza Zokayım be.. :S

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

odeğilde ben bugün barajı bigeçsem nereye olsa gidecem ebesinin fakültesi bile olur durum kötü ama umudum var hala sakın ileri zekalı biri çıkıpta bunun koluyla alakası olmadını söylemesin bunun herkonuyla doğrudan alakası var

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 2783 Toplam Mesaj: 21