Bitmelimi Devam Etmelimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek

27 yasimdayim. bu gune kadar en uzunu 4 sene olmak uzere farkli iliskiler yasadim.

eglenirim ederim ben keyfime bakarim baglanmam diyosan takil gitsin ama yok duzgun bisey ariyosan sana su kadarini soyliyim, o yaslarda (kesinlikle kucumsedigimi dusunme) hayatini birilerine baglamak, herseyini onun uzerine kurmak ciddi anlamda cok ama cok buyuk bi hata senin icin de onun icin de. birbirinize hayati zindan etmeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kesinlikle doğru şimdi 18 yaşındayken birine kendini bağlamak afedersin bana göre aptallık. ya 30 yaşına geldinmi kendi kendine diebilesin ulan aq 20 yaşındayken ne haltlar yiyiodum o karı senin bu karı benim, gruplar fantaziler peh peh yaşlanmışız aq bea falan demenin bile eminimki ayrı bi zevki vardır( 10 sene sora dicem inşallah ) falan filan ama yinede sevgi apayrı bi duygudur bunuda tatmak lazım. ilişkinin geceliğinide uzun vadelisinide görmek lazım. ha bide ya aşık olurum sora ayrılırız falan dierekte aşktan kaçmamak lazım biran önce o acı olan gerçekle yüzleşmekte fayda var. ama kim nederse desin sen karar verecen şimdi burda anket yaptık dielim bitmesin dienlerin sayısı fazla çıkınca sen gidip kızla barışacanmı yani aga kendin otur düşün.. bunlar sadece kişisel fikirler bu kodumunun olayı bilgisayar gibi bişey değil ki kişiye göre değişio bu kızların kullanım amacı yerleri vs...:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    suanda daha yeni nete girebildiim freak dediklerini harfiyen uyguladım ve daha bi baska oldu sanki hayat ne bilim onsuz yapamadıgmı daha ii anladım bu 1.5 gun içinde ve 1 anlık zevkler ugruna sevgiyi harcamamam gerektiğini ögrendim vel hasıl barıstık ve daha oncekinden cok cok ii gibiyiz allah bozmaz ins ben bu kızı seviorum sanırım sevmesem bukadar zorda kalmazdım nese butun arkadasların gorusleri için cok tsk ederim özellikle freak sana cok tsk ederim cunku en azından dogruyu gosterdin en cogundanda bana gercekten sevdiğimi kaybetmemem gerektiğini

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

iyi etmissin sevgi ask gercekten cok farkli birsey. hani anlatmakla olan birsey degil. demisler ya 10 yil sonra ben ne haltlar yiyordum diye. belki gunu gelecek bunlarida soyleceksn fakat icinden su sesi duyma ihtimalinde var. "olsun be deger" belki o kiz arkadasnla evlenemeyeceksin ama emin ol smdi kendini daha huzurlu hissetmene cok sevindim. hayatta basarilar. birazda olsa dogru yolu gosterebildiysemde ne mutlu kendime :)

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı 20 yaşındayız 1 tane karı bulamadım hı bi tane var şimdi a.q onada teklif edecem dün msn de yazıştık biraz kızıçtı ama söylemedim ayın 23 ünde görüşecez çekecem allı pullu kafeye söyleyecem anlatacağım hayatımı kız neymiş gösterecem ona ha baktım teklfii kabul etmedi çeker giderim ne lan 2 yıldır kızı aradım sonrada bana tekme atsın öyle kızın ben gitsin zenginlerle gezsin başlarım ya varya yazacam foruma hayatımı ama müridler siler yazık olur onca zamana diye yazmıyorum hayatımdan kesitler vermeyi isterdim

ama şubi kesin eğer yanda okumuşsan kızların ne mal olduğunu türk tipi kız başlığını oku onun gibi hepsi başka söz yok tersi olanda evde otursun bi yerlerini kaşısın koca gelecek beni alacak diyip beklesin yeter ya bıktım hayattan anasını satayım bir sevgili uğruna sende benim gibi yanma arkadaş yalan sözlerine boyalı gözlerine kanma arkadaş onca zaman sonra boşa yaşadığını anlıycaksın ama sende anlayacaksın o anının ne olduğunu tükettiğin zamanların gerş dönmeyeceğini

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı 20 yaşındayız 1 tane karı bulamadım hı bi tane var şimdi a.q onada teklif edecem dün msn de yazıştık biraz kızıçtı ama söylemedim ayın 23 ünde görüşecez çekecem allı pullu kafeye söyleyecem anlatacağım hayatımı kız neymiş gösterecem ona ha baktım teklfii kabul etmedi çeker giderim ne lan 2 yıldır kızı aradım sonrada bana tekme atsın öyle kızın ben gitsin zenginlerle gezsin başlarım ya varya yazacam foruma hayatımı ama müridler siler yazık olur onca zamana diye yazmıyorum hayatımdan kesitler vermeyi isterdim

ama şubi kesin eğer yanda okumuşsan kızların ne mal olduğunu türk tipi kız başlığını oku onun gibi hepsi başka söz yok tersi olanda evde otursun bi yerlerini kaşısın koca gelecek beni alacak diyip beklesin yeter ya bıktım hayattan anasını satayım bir sevgili uğruna sende benim gibi yanma arkadaş yalan sözlerine boyalı gözlerine kanma arkadaş onca zaman sonra boşa yaşadığını anlıycaksın ama sende anlayacaksın o anının ne olduğunu tükettiğin zamanların gerş dönmeyeceğini

-----------------------------

dostum. sen bu zihniyetle gidersen o 23 unde teklif edecegin kizida kazanamazsin. yahu nedir bu sizde kizlara karsi olan anti pati? sorarim sizlere yokmudur sizin baciniz ? yokmudur sizin kiz akrabalariniz ? yahu nasil bi dusuncedir sizdeki anlayamiyorum. sen simdi diyorsun oyleydi boyleydi. ya bikac ust mesajda gene birisi boyle konusmus ayiptir diyoruz. oyledir diyoruz. boyledir diyoruz. sizler ne yapiyorsunuz ? konuyu acan arkadasin mesajini okuyorsunuz digerlerine bakmadan cevap ver diyip yolla yarim tez yolla. ya bi okuyun bakalim cocuk ne yapmis ? ne sonuca varmis. ah bu genclik cok cahil....

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CTG
    CTG's avatar
    Erkek

aga bence 1 hafta arama takıl git kaşarlarınla gez dolan... 1 hafta sonra çok düşündüm sensiz olamıyorum de bir de çiçek al... bir taşla 2 kuş vur işte =)

hadi kolay gele...

:|
Toplam Hit: 3569 Toplam Mesaj: 28