folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bitmeyen Kartuş Sistemli Yazıcı

Bitmeyen Kartuş Sistemli Yazıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Şu tanklı sistem yazıcı almak istiyorum. 1500tl civarı...

Hp smart tank 515 ve Epson l3150/l3151 arasında kaldım...

Epson verileri daha hızlı bastığı yönünde, HP daha fazla baskı diyor.. arada kaldım sizce hangisi...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

epson alır her gün en az 2 çıktı alırsan bozulmadan 3 4 sene kullanırsın, hp malesef tıkanma yapıyor ama baskısı daha temiz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Şu tanklı sistem yazıcı almak istiyorum. 1500tl civarı...

Hp smart tank 515 ve Epson l3150/l3151 arasında kaldım...

Epson verileri daha hızlı bastığı yönünde, HP daha fazla baskı diyor.. arada kaldım sizce hangisi...

epson l3151 kulllanıyorum o kadar memnunum ki anlatamam. 
    sayfalarca yazmama rağmen hala %70 filan duruyordur içinde. Kaldı ki mürekkebi de öyle çok pahalı bir şey değildi. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Rez

A3 çözüm önerisi olan var mı 

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Hp smart tank 515 kullanıyorum. Mediamarkt tan aldım geldim, mürekkepleri koydum ama renkli kartuş yazmıyor. HP servisi aradım durumu anlattım, 2 adet yeni sıfır kartuş gönderdiler. Servis yönünden HP'den memnunum.

Baskı kalitesi güzel ama kağıt almada arada bir sorun çıkartıyor. Tepsiden kağıdı alamıyor, el ile biraz itmem gerekebiliyor. Epson kullanmadım hiç, bilmiyorum.

Birde bu tanklı yazıcıların hepsinde; üzün süre kullanmadığında kuruma problemi oluyor. En az 2-3 haftada bir "printer test page" gibi bol renkli birşeyler yazdır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Canon G3411 Almıştım 2 sene önce 750 TL'ye. Memnunum. Şuan baktım 1500 civarında. 

Özellikle fotoğraf basmak için aldım. Gayet iyi çıkarıyor. En kaliteli baskıda 400 tane falan fotoğraf bastım mürekkeplerin yarısına inmedi. İçinden siyah mürekkep 2 tane çıkıyor.

Onun dışında wifi, evin modeme uzak en ücra yerinde çekiyor. Telefondan direk PDF, Fotoğraf baskısı falan gayet kullanışlı.

Uzun süre kullanmadığım zaman baskıyı boş çıkarıyor. 5 dakika süren bir bakım çalıştırıyorum sonra düzeliyor. 

Canon'un Mac yazılımları yok bu arada bilgin olsun ama wifi üzerinden tanıyıp kullanabiliyorsun. Windows ve IOS için gayet yeterli uygulamaları var. 

Bu arada en önemlisi: hepsiburada'da falan bakarsan bazı satıcılar 1 tık daha ucuz veriyor ama mürekkepleri orjinal değil. Bunu sadece Canon için değil tüm tanklı yazıcılar için yapıyorlar. Kutunun içindeki orjinal mürekkebi alıp yerine kendi mürekkeplerini veriyorlar. Sonra orjinali ayrı satıyorlar. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    cukurova bunu yazdı

Hp smart tank 515 kullanıyorum. Mediamarkt tan aldım geldim, mürekkepleri koydum ama renkli kartuş yazmıyor. HP servisi aradım durumu anlattım, 2 adet yeni sıfır kartuş gönderdiler. Servis yönünden HP'den memnunum.

Baskı kalitesi güzel ama kağıt almada arada bir sorun çıkartıyor. Tepsiden kağıdı alamıyor, el ile biraz itmem gerekebiliyor. Epson kullanmadım hiç, bilmiyorum.

Birde bu tanklı yazıcıların hepsinde; üzün süre kullanmadığında kuruma problemi oluyor. En az 2-3 haftada bir "printer test page" gibi bol renkli birşeyler yazdır.

hp nin desteği iyidir, sıkıntını çözmeden açtığın ticketı kapatmazlar. bu yüzden başkalarının da kullanacağı ürünleri hp den almaya çalışıyorum. sorun olunca beni değil hp yi arasın onlar uğraşsın. "ben fesbuka giremiyorum" tarzı sorunlarda bile yardım ediyolar

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Hocam bende Epson L5190 yazıcı var, Tam bir yıl geçti aradan 11600 (Otalama günlük 30-40 adet) sayfa yazdırdım toplam, artık arıza vermeye başladı, servis ile iletişime geçtim, gönderin hemen dediler, servise gönderdim, hemen hemen her ilde yetkili servisi var zaten, bakımını yaptılar, şu an sorunsuz çalışıyor, tavsiye eder miyim; evet ederim, çok iyi bir yazıcı. 1 lt boyasından aldım, bir yıldır doldurup doldurup kullanıyorum, daha 2-3 yıl daha gider gibi.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Beklersen bu ay içinde bildiğim kadarı ile hp yeni tanklı yazıcısı çıkacak. Artık üsten değil alt kısımdan alıyor kağıdı. Yurt dışında çıktı. Buraya da gelir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Epson l3151 ve brother t500w modelini kullanıyorum. Hız ve baskı olarak epson daha iyi. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

Epson L3151  modelini 1 yıldır kullanmaktayım. Daha önce bu kadar rahat kullandığım bir yazıcı olmadı. Tank dolumu çok kolay ve temiz. 

ben sadece ben
Toplam Hit: 2057 Toplam Mesaj: 14
tanklı yazıcı bitmeyen kartuş epson vs hp