Bitmis Anime Seri Önerisi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------

Hellsing izliycekseniz normal Hellsingi deilde 7 bölümlük Hellsing OVA izleyin.
    drkillin dediginin aksine süper bi animedir.

Hellsing OVA'yi bitirmedim ben. En son 4'u izlemistim. Cunku fitik etti, 6 ayda 1 bolum cikariyorlardi, baydim bekleye bekleye sonra da unutmusum bak, sen yazinca aklima geldi.

Ayrica Trinity Blood vasat anime bence, Gungrave daha iyi bir tercih olur.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    bitmiş bakıyosan death note angel beats! Claymore Berserk Code Geass (code geass r2 de 2. sezonu) Kaichou Wa Maid-Sama Full Metal Alchemist Vampire knight ( 2. sezonu vampire knight guilty) Soul Eater Zero No Tsukaima ( bu 3 sezon Zero No Tsukaima , Zero No Tsukaima : Futatsuki no Kishi ,Zero no Tsukaima ~Princesses no Rondo~ seklinde) Devil May Cry Lovely complex ( bunuda yeni izliyorum) bunlar benim izlediklerim eger devam edende istiyosan bleach naruto naruto shippuuden one piece fairy tail bunlara oncelik vermende yarar var

Anime - Manga
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hellsingin 13 bölüm olanı da güzel bence. sırf alucard ın tripleri için bile izlenmesi gerekir :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

hellsingin 13 bölüm olanı da güzel bence. sırf alucard ın tripleri için bile izlenmesi gerekir :D

hellsing bi ısınamadım 10 kere 1. bolumu izlemisimdir 2. ye gecmek istemiyor canım

Anime - Manga
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Soul Eater kesinlikle izleme çok boktan bir sonu var çünkü mangasını okusan daha iyi olur.

Berserk

Fma ilk sezon izlemediysen izleyebilirsin çerez niyetine.

Trigun

TTGL

Dogs Bullets & carnage 4 bölümlük ova seri , geri kalanına mangadan devam edebilirsin

D.Gray Man

Biliç

Samurai Champloo

Saint Seiya The Lost Canvas

Fate Stay Night

Kenshin

Gintama

DMC

darker than black...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

cizik

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    code geass R1 ve R2 önerebilirim R1: 25 bölüm R2: 25 bölüm olarak 2 sezon. buda yetmezse güzel kardeşim gungrave var, bölüm sayısı aklımda değil ama 30 falan sanırım. bu 2 animeyi şiddetle tavsiye ederim sana. bölümler kısa ama etkileri büyük. iyi seyirler
Toplam Hit: 8289 Toplam Mesaj: 38