Bitmis Anime Seri Önerisi...
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
Hellsing izliycekseniz normal Hellsingi deilde 7 bölümlük Hellsing OVA izleyin.
drkillin dediginin aksine süper bi animedir.
-----------------------------Hellsing OVA'yi bitirmedim ben. En son 4'u izlemistim. Cunku fitik etti, 6 ayda 1 bolum cikariyorlardi, baydim bekleye bekleye sonra da unutmusum bak, sen yazinca aklima geldi.
Ayrica Trinity Blood vasat anime bence, Gungrave daha iyi bir tercih olur.
-
bitmiş bakıyosan death note angel beats! Claymore Berserk Code Geass (code geass r2 de 2. sezonu) Kaichou Wa Maid-Sama Full Metal Alchemist Vampire knight ( 2. sezonu vampire knight guilty) Soul Eater Zero No Tsukaima ( bu 3 sezon Zero No Tsukaima , Zero No Tsukaima : Futatsuki no Kishi ,Zero no Tsukaima ~Princesses no Rondo~ seklinde) Devil May Cry Lovely complex ( bunuda yeni izliyorum) bunlar benim izlediklerim eger devam edende istiyosan bleach naruto naruto shippuuden one piece fairy tail bunlara oncelik vermende yarar var
-
hellsingin 13 bölüm olanı da güzel bence. sırf alucard ın tripleri için bile izlenmesi gerekir :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hellsingin 13 bölüm olanı da güzel bence. sırf alucard ın tripleri için bile izlenmesi gerekir :D
-----------------------------
hellsing bi ısınamadım 10 kere 1. bolumu izlemisimdir 2. ye gecmek istemiyor canım -
Soul Eater kesinlikle izleme çok boktan bir sonu var çünkü mangasını okusan daha iyi olur.
Berserk
Fma ilk sezon izlemediysen izleyebilirsin çerez niyetine.
Trigun
TTGL
Dogs Bullets & carnage 4 bölümlük ova seri , geri kalanına mangadan devam edebilirsin
D.Gray Man
Biliç
Samurai Champloo
Saint Seiya The Lost Canvas
Fate Stay Night
Kenshin
Gintama
DMC
-
cizik
-
code geass R1 ve R2 önerebilirim R1: 25 bölüm R2: 25 bölüm olarak 2 sezon. buda yetmezse güzel kardeşim gungrave var, bölüm sayısı aklımda değil ama 30 falan sanırım. bu 2 animeyi şiddetle tavsiye ederim sana. bölümler kısa ama etkileri büyük. iyi seyirler