folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biyerinde Don Olmayıp Milleti Aşağılamak

Biyerinde Don Olmayıp Milleti Aşağılamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

böyle tiplere nedense ayar oluyorum örneğin bir çocuk nike ayakkabı alır okula gelir bi tane ordan piç çıkar bunların genelde götüne giycek donu olmaz yada ondan aynısını alabilse bayram eder gelipte çocuğa -ayakkabın çakma dimi ? -ayakkabın iğrenmiş diye bok atar kıskançlığından ama 2 saat ineğin trene baktığı gibi o aldığınız şeye bakar,yada en basitinden bir kişi gerçekten markalı giyinir bunu gören paçoz gelipte giydiklerine bok atar (sanki kendisi gucci'den aşağı giymez) bu muhabbetlerde genelde orta halli insanlarla düşük halli insanlar arasında geçer,amaç burda orospu çocukluğu yapıp aklı sıra insanları yargıladığını düşünür,halbuki bu tür kişiler kendisine dönüp 10 kez bakması gerekir,işin komik yanı bu kişilerin biyerine giycek donu bile olmaz..

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bende kıl oluyorum böle kişilerede cok kafaya takıyorsun insanları.Sakin ol.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

bu sitedede var öyle açtığımız konulara bahane bulup bi boktan çakmayan ukala insan

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

submariner'im var huzurluyum :|

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

aşağılık kompleksi ıcersınde bulunan herkes bunu yapar :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoş görmek gerek insalara aldığın şeyin gerçekliğini ya da çakmalığını ispatlamak yerine bırakın görmek istediği gibi görsün oda öyle kendisini tatmin etsin bilmiyor mu sanki o da gerçek olduğunusadece öyle kendisini tatmin ediyor he he evet çakma diyin geçin sen aldığın eşyayı Hava atmak için mi alıyorsun gerçek diye yoksa kaliteli giymek için mi giymek için alanlardansanız zaten böyle diyenlere kulak asmasınız

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ben bizzat sana dşüncemi ilettim avira :) inşallah okuyup yorumlarsın kafanda..

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

tilki-üzüm..

kafaya takmamak lazım..ne yaşadıysan bugün unut gitsin hayat devam ediyo :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

eğer durumu olmayıp özenti takılıyorsan.. ne bilim marka giyinmeye çalışıyosun ben sinir olurum böyle tiplere..
    ama hem çakma giyip hem artislik yapanada kıl olurum..

öyle işte.. hayat sevince güzel.. :/

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben lisdeyken bir arkaş vardı ayakkabım kemal tanca diyip hava atıp durunca arkadaş dedi ki atma lan diye hayvan herfi kızların ve sınıfn ortasında ayağından çıkarıp aha içine bak diye östermesin mi  bende dedim senin gibi bir adamın ayağında kemal tanca olsa olsa ne olur dedim ayağın sahibinde iş yok

klasik ne insalardan gördüm üstlerinde elbeise yok ne elbisler gördüm içinde insan yok

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer durumu olmayıp özenti takılıyorsan.. ne bilim marka giyinmeye çalışıyosun ben sinir olurum böyle tiplere..
    ama hem çakma giyip hem artislik yapanada kıl olurum..

öyle işte.. hayat sevince güzel.. :/

-----------------------------

ah hocam şu kızların diğer kızlara hava atması erkeklerin dikkatini çekmesi,erkeklerin de hava atmaları ve kızların dikkatini çekmeleri hevesi olmasa yemin ediyorum don kilotla gelirler okula işyerine vs...

hep kıskançlık kibir beğenilme arzusu....

Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 12