Biyerinde Don Olmayıp Milleti Aşağılamak
-
böyle tiplere nedense ayar oluyorum örneğin bir çocuk nike ayakkabı alır okula gelir bi tane ordan piç çıkar bunların genelde götüne giycek donu olmaz yada ondan aynısını alabilse bayram eder gelipte çocuğa -ayakkabın çakma dimi ? -ayakkabın iğrenmiş diye bok atar kıskançlığından ama 2 saat ineğin trene baktığı gibi o aldığınız şeye bakar,yada en basitinden bir kişi gerçekten markalı giyinir bunu gören paçoz gelipte giydiklerine bok atar (sanki kendisi gucci'den aşağı giymez) bu muhabbetlerde genelde orta halli insanlarla düşük halli insanlar arasında geçer,amaç burda orospu çocukluğu yapıp aklı sıra insanları yargıladığını düşünür,halbuki bu tür kişiler kendisine dönüp 10 kez bakması gerekir,işin komik yanı bu kişilerin biyerine giycek donu bile olmaz..
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
-
bende kıl oluyorum böle kişilerede cok kafaya takıyorsun insanları.Sakin ol.
-
bu sitedede var öyle açtığımız konulara bahane bulup bi boktan çakmayan ukala insan
-
submariner'im var huzurluyum :|
-
aşağılık kompleksi ıcersınde bulunan herkes bunu yapar :|
-
Hoş görmek gerek insalara aldığın şeyin gerçekliğini ya da çakmalığını ispatlamak yerine bırakın görmek istediği gibi görsün oda öyle kendisini tatmin etsin bilmiyor mu sanki o da gerçek olduğunusadece öyle kendisini tatmin ediyor he he evet çakma diyin geçin sen aldığın eşyayı Hava atmak için mi alıyorsun gerçek diye yoksa kaliteli giymek için mi giymek için alanlardansanız zaten böyle diyenlere kulak asmasınız
-
ben bizzat sana dşüncemi ilettim avira :) inşallah okuyup yorumlarsın kafanda..
-
tilki-üzüm..
kafaya takmamak lazım..ne yaşadıysan bugün unut gitsin hayat devam ediyo :)
-
eğer durumu olmayıp özenti takılıyorsan.. ne bilim marka giyinmeye çalışıyosun ben sinir olurum böyle tiplere..
ama hem çakma giyip hem artislik yapanada kıl olurum..öyle işte.. hayat sevince güzel.. :/
-
ben lisdeyken bir arkaş vardı ayakkabım kemal tanca diyip hava atıp durunca arkadaş dedi ki atma lan diye hayvan herfi kızların ve sınıfn ortasında ayağından çıkarıp aha içine bak diye östermesin mi bende dedim senin gibi bir adamın ayağında kemal tanca olsa olsa ne olur dedim ayağın sahibinde iş yok
klasik ne insalardan gördüm üstlerinde elbeise yok ne elbisler gördüm içinde insan yok -
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
eğer durumu olmayıp özenti takılıyorsan.. ne bilim marka giyinmeye çalışıyosun ben sinir olurum böyle tiplere..
ama hem çakma giyip hem artislik yapanada kıl olurum..öyle işte.. hayat sevince güzel.. :/
-----------------------------ah hocam şu kızların diğer kızlara hava atması erkeklerin dikkatini çekmesi,erkeklerin de hava atmaları ve kızların dikkatini çekmeleri hevesi olmasa yemin ediyorum don kilotla gelirler okula işyerine vs...
hep kıskançlık kibir beğenilme arzusu....