Biyoloji Hakkında Bilgi [Bilgi Lazım]
-
Mazhochist bunu yazdı:
-----------------------------
biyoloji böümündeyim;) elimden geldiğince yardım edebilirim
-----------------------------hocam pm attım ilgin için teşekkürler :)
-
orman mühendisligi okuyorum botanik entomoloji zooloji birazda işin teknik kısmıyla ilgileniyorsan tavsiye edebilirim sonucta mühendisliktir iyidir güzeldir gelecek açısından garantimiz yok orası ayrı mesele tabiki ilerleyen zamanlarda ne olur ne biter bilinmez son çare olarak düşünebilirsin bu bölümü...
-
ziraat mühendisliği okuyorum, alayına biyoloji mına kii...
ne lanet bir şey bu böyle...
sende tam dersini seviyormuşsun, saygılar =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ziraat mühendisliği okuyorum, alayına biyoloji mına kii...
ne lanet bir şey bu böyle...
sende tam dersini seviyormuşsun, saygılar =))
-----------------------------olm bas git ya oldum olası ziraatcileri sevmem :D piyasayı kirletme biz toprakları verimli hale getirmek için ugrasıoz siz topraktan ne kadar fazla verim alabilirizin ugraşı içindesiniz :D
-
Halis İstanbul'da bir yerde okuman iyi avantaj sağlar..Ama nerde okursan oku kendini geliştirmen lazım üniye kapak attım yat babam yat olayı yok yani abimden biliyorum :)
Staj yapıcak yer bulman lazım ki sv yaz dendiğinde trene bakar gibi kağıda baka kalma :D
ama iş bulduğunda şartları çok rahat oluyor benim tanık olduğum öyle baya baya rahatlar adamlar ve gene bildiğim kadarıyla 1,5 - 2 milyar maaş var. Abimin boş bir gününde gelirsin bize abimle yüz yüze konuşursun.Ve unutmadan üniversitede %100 ezber ve çok fazla konu var
-
üniversitesi kolay olan biyermi varmışki :D
-
up.
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------üniversitesi kolay olan biyermi varmışki :D
-----------------------------pisikoloji çok kek bi bölüm
-
up.
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
orman mühendisligi okuyorum botanik entomoloji zooloji birazda işin teknik kısmıyla ilgileniyorsan tavsiye edebilirim sonucta mühendisliktir iyidir güzeldir gelecek açısından garantimiz yok orası ayrı mesele tabiki ilerleyen zamanlarda ne olur ne biter bilinmez son çare olarak düşünebilirsin bu bölümü...
-----------------------------Orman mühendisliği oku :W