folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder BİYOLOJİDEN ÖSSDE ÇIKAN SON 15 YILDAKİ SORULAR

BİYOLOJİDEN ÖSSDE ÇIKAN SON 15 YILDAKİ SORULAR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek

Ya ne bu forumda ki şu olay.Yok mu şuna sakince olayın yanlış olduğunu anlatacak biri.1-Forumu yanlış yere açmışsın 2-Öss olayını burada çözemezsin kit kitap al vs burada araman yanlış..Falan denilebilir.Yuh be adamı bir dövmediğiniz kaldı a.q

Kaç oldu yanlış yere forum açılmamasından bahsediliyor diyeceksiniz ama belki yeni kullanıcı nereden bilsin çocuk.Bu konu daha öncede konuşmuştu bilmeyenlere yanlış yaklaşım konusu.Herkesin sizin kadar bilmediği hatta saçmalayacak derecede olanlarında çıkabileciğini unutmamak gerekir..SÖZÜM BANLAYIN ŞUNU DİYENLERE..

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sempatiik
    sempatiik's avatar
    Erkek

saol kardeş yaa

mesela ben tarafından bu yanlış yapılmazz.zaten konuyu açtıktan sonra farettim yanlış yere açtığımı şimdi içim rahatladı ama(herkess banner layın falan diye konuşunca :( )

neyse yinede saolsunnlarr

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sempatiik
    sempatiik's avatar
    Erkek
    yanlış yazmısım yani bir dag-ha ben tarafından bu yanlış yapılmazz :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

a.q.  sende başka açaçak yer bulamadın mı

olum  burası tahribatın en sadistlerinin en delilerinin en pisiko larının toplandığı yer

burda böyle bi saçmalık yaparsan sallandırır len adamı bi daha ya dikkkkkat et

kendi can sağlığın için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
Toplam Hit: 4729 Toplam Mesaj: 15