Biyolojik Olarak Erkek ?
-
Bizim bir bioloji hocamız var yav konu anlatırken olsun değişik bir şeyler anlatırken olsun erkekliğimden utanıyorum arkadaş. Yeter!
Misal geçen verdiği bi örnek: Dünyada 2 milyar erkek 2 milyar kadın oldugunu farzedelim. 2 milyar erkeğin bize gerekli olanı 120bin lik kısmıdır geri kalan dünyada boşuna oksijen tüketmektedir boşuna yaşamaktadır müsrüflüktür gibi konuşuyor ki bu en basiti daha ne örnekler var bir çok konularda hep erkeklerin gereksiz oldugunu söylermi bi kadın ya ?
Tek sevineceğim yer 46 kromozomun 23'ünü bizim vermemiz galiba :)
Çünkü başka bir şey bulamıyorum.Düşünceleriniz ?
-
az kaldı aq bir kaç bin yıl içinde erkek nesli tükenince bizim klonlarımızı yapmazlarsa şerefsizim o zaman bizim kıymetimizi anlayacaklar
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
az kaldı aq bir kaç bin yıl içinde erkek nesli tükenince bizim klonlarımızı yapmazlarsa şerefsizim o zaman bizim kıymetimizi anlayacaklar
bir kaç bin yıl azmı? -
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------bu arkadaşda bir kaç bin yıl yaşayamayacağına göre bu hocayı takmasına gerek yok dimi :d
-
MrAmor bunu yazdı:
Bizim bir bioloji hocamız var yav konu anlatırken olsun değişik bir şeyler anlatırken olsun erkekliğimden utanıyorum arkadaş. Yeter!
Misal geçen verdiği bi örnek: Dünyada 2 milyar erkek 2 milyar kadın oldugunu farzedelim. 2 milyar erkeğin bize gerekli olanı 120bin lik kısmıdır geri kalan dünyada boşuna oksijen tüketmektedir boşuna yaşamaktadır müsrüflüktür gibi konuşuyor ki bu en basiti daha ne örnekler var bir çok konularda hep erkeklerin gereksiz oldugunu söylermi bi kadın ya ?
Tek sevineceğim yer 46 kromozomun 23'ünü bizim vermemiz galiba :)
Çünkü başka bir şey bulamıyorum.Düşünceleriniz ?
-----------------------------Erkek kadın ayırt etmiyelim arkadaşlar boşuna oksijen tüketiyor gibi şeymi olur ya niye yaşıyoruz biz insan degilmiyiz o biyoloji hocasının alnını karışlarım ben :)
-
dostum biyolojik hocan ya birine heç vermemiş yada heç kendisine ait erkek arkisi olmamış :D olabilir böle söle dicem yüzüne ama sınıfı zor gecersin :D o yuzden sallama hocanı sen kocası yok galiba yada kocası koca değil o yuzden size sarıyo var öle salak insanlar ve heryerde karşına çıkçak o yuzden sen şimdiden bunları tınlarsan yanmışın be koçum :D
-
---ALPER--- bunu yazdı:
dostum biyolojik hocan ya birine heç vermemiş yada heç kendisine ait erkek arkisi olmamış :D olabilir böle söle dicem yüzüne ama sınıfı zor gecersin :D o yuzden sallama hocanı sen kocası yok galiba yada kocası koca değil o yuzden size sarıyo var öle salak insanlar ve heryerde karşına çıkçak o yuzden sen şimdiden bunları tınlarsan yanmışın be koçum :D
-----------------------------Okul içinde Çılgın Bakire olarak geçer lakabı tabi erkekler arasında :) Artık anlamışsındır evlimi değilmi :)
Tınlamak ayrı kadın tam psikopat tipten hani konuştukları mantık acısından doğru akla yatkın ama her mantıgın sonunda illa dokunduruyo bize sonra bakıyoruz tartışmadan ders kaynamış :) tabi o tartışmada dersten daha cok şeyler öğreniyoruz orası var.
-
Başlık biraz yanlış olmuş diyebiliriz konuya göre. Ona insanın doğuştan gelen hakları olduğundan bahset ve kendisine başkalarının hayatı üzerinde hesap yapma yetkisini kimin verdiğini sor. Veya boşver, bence anlamaz o.
-
CellyM bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------bu arkadaşda bir kaç bin yıl yaşayamayacağına göre bu hocayı takmasına gerek yok dimi :d
-----------------------------savunma mekanizması oluştursun hocam ben öyle yapıyorum :D böyle kadınlar günü filan bizde maruz kalıyoruz :D
-
Evde kalmıştır o. Ondan feminist olmuştur. Birgün lezbiyenliğin kapılarını da çalacak ama onu da beceremezse tahtayı kıracak. Neyse Allah ıslah etsin diyor ve bu konuda paylaştığım belgeseli paylaşıyorum. Sakın evli misiniz diye sormayın bu kadına.
http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Kalmis-Kadinin-Ruh-Hali-107997/ -
FireX bunu yazdı:
Evde kalmıştır o. Ondan feminist olmuştur. Birgün lezbiyenliğin kapılarını da çalacak ama onu da beceremezse tahtayı kıracak. Neyse Allah ıslah etsin diyor ve bu konuda paylaştığım belgeseli paylaşıyorum. Sakın evli misiniz diye sormayın bu kadına.
http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Kalmis-Kadinin-Ruh-Hali-107997/
-----------------------------Kendisi dinsizdir. Geçen bi olay anlatmıştı önümdeki arkadaş allah akıl fikir versin hocam dedi hocanın cevabı şu allah niye akıl fikir veriyor annesi babası versin.
Yani bir şey denmeye gelmiyor ne dersen hop oturuyosun yerine