folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biyolojik Olarak Erkek ?

Biyolojik Olarak Erkek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bizim bir bioloji hocamız var yav konu anlatırken olsun değişik bir şeyler anlatırken olsun erkekliğimden utanıyorum arkadaş. Yeter!

Misal geçen verdiği bi örnek: Dünyada 2 milyar erkek 2 milyar kadın oldugunu farzedelim. 2 milyar erkeğin bize gerekli olanı 120bin lik kısmıdır geri kalan dünyada boşuna oksijen tüketmektedir boşuna yaşamaktadır müsrüflüktür gibi konuşuyor ki bu en basiti daha ne örnekler var bir çok konularda hep erkeklerin gereksiz oldugunu söylermi bi kadın ya ?

Tek sevineceğim yer 46 kromozomun 23'ünü bizim vermemiz galiba :)
    Çünkü başka bir şey bulamıyorum.

Düşünceleriniz ?

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

az kaldı aq bir kaç bin yıl içinde erkek nesli tükenince bizim klonlarımızı yapmazlarsa şerefsizim o zaman bizim kıymetimizi anlayacaklar

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:
    -----------------------------

az kaldı aq bir kaç bin yıl içinde erkek nesli tükenince bizim klonlarımızı yapmazlarsa şerefsizim o zaman bizim kıymetimizi anlayacaklar

bir kaç bin yıl azmı?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

bu arkadaşda bir kaç bin yıl yaşayamayacağına göre bu hocayı takmasına gerek yok dimi :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Bizim bir bioloji hocamız var yav konu anlatırken olsun değişik bir şeyler anlatırken olsun erkekliğimden utanıyorum arkadaş. Yeter!

Misal geçen verdiği bi örnek: Dünyada 2 milyar erkek 2 milyar kadın oldugunu farzedelim. 2 milyar erkeğin bize gerekli olanı 120bin lik kısmıdır geri kalan dünyada boşuna oksijen tüketmektedir boşuna yaşamaktadır müsrüflüktür gibi konuşuyor ki bu en basiti daha ne örnekler var bir çok konularda hep erkeklerin gereksiz oldugunu söylermi bi kadın ya ?

Tek sevineceğim yer 46 kromozomun 23'ünü bizim vermemiz galiba :)
    Çünkü başka bir şey bulamıyorum.

Düşünceleriniz ?

Erkek kadın ayırt etmiyelim arkadaşlar boşuna oksijen tüketiyor gibi şeymi olur ya niye yaşıyoruz biz insan degilmiyiz o biyoloji hocasının alnını karışlarım ben :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

dostum biyolojik hocan ya birine heç vermemiş yada heç kendisine ait erkek arkisi olmamış :D olabilir böle söle dicem yüzüne ama sınıfı zor gecersin :D o yuzden sallama hocanı sen   kocası yok galiba yada kocası koca değil o yuzden size sarıyo var öle salak insanlar ve heryerde karşına çıkçak o yuzden sen şimdiden bunları tınlarsan yanmışın be koçum :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:

dostum biyolojik hocan ya birine heç vermemiş yada heç kendisine ait erkek arkisi olmamış :D olabilir böle söle dicem yüzüne ama sınıfı zor gecersin :D o yuzden sallama hocanı sen   kocası yok galiba yada kocası koca değil o yuzden size sarıyo var öle salak insanlar ve heryerde karşına çıkçak o yuzden sen şimdiden bunları tınlarsan yanmışın be koçum :D

Okul içinde Çılgın Bakire olarak geçer lakabı tabi erkekler arasında :) Artık anlamışsındır evlimi değilmi :)

Tınlamak ayrı kadın tam psikopat tipten hani konuştukları mantık acısından doğru akla yatkın ama her mantıgın sonunda illa dokunduruyo bize sonra bakıyoruz tartışmadan ders kaynamış :) tabi o tartışmada dersten daha cok şeyler öğreniyoruz orası var.

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlık biraz yanlış olmuş diyebiliriz konuya göre. Ona insanın doğuştan gelen hakları olduğundan bahset ve kendisine başkalarının hayatı üzerinde hesap yapma yetkisini kimin verdiğini sor. Veya boşver, bence anlamaz o.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

bu arkadaşda bir kaç bin yıl yaşayamayacağına göre bu hocayı takmasına gerek yok dimi :d

savunma mekanizması oluştursun hocam ben öyle yapıyorum :D böyle kadınlar günü filan bizde maruz kalıyoruz :D

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Evde kalmıştır o. Ondan feminist olmuştur. Birgün lezbiyenliğin kapılarını da çalacak ama onu da beceremezse tahtayı kıracak. Neyse Allah ıslah etsin diyor ve bu konuda paylaştığım belgeseli paylaşıyorum. Sakın evli misiniz diye sormayın bu kadına.

http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Kalmis-Kadinin-Ruh-Hali-107997/

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Evde kalmıştır o. Ondan feminist olmuştur. Birgün lezbiyenliğin kapılarını da çalacak ama onu da beceremezse tahtayı kıracak. Neyse Allah ıslah etsin diyor ve bu konuda paylaştığım belgeseli paylaşıyorum. Sakın evli misiniz diye sormayın bu kadına.

http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Kalmis-Kadinin-Ruh-Hali-107997/

Kendisi dinsizdir. Geçen bi olay anlatmıştı önümdeki arkadaş allah akıl fikir versin hocam dedi hocanın cevabı şu allah niye akıl fikir veriyor annesi babası versin.

Yani bir şey denmeye gelmiyor ne dersen hop oturuyosun yerine

Cagito ergo sum.
Toplam Hit: 3458 Toplam Mesaj: 27