folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Biyolojik Virüs Yazılımı

Biyolojik Virüs Yazılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Biyolojik viruslerin moleküler yapisi elektronik ortama nasıl dokulur? Örneğin Adenini timini guanini sitozini urasili simgeleyen değerler olsaydı, bunlari bir yazilimla bir araya getirerek işleyen bir genetik yapı olusturmak ne derece mümkün olurdu?

Bilimadamları nasıl virüs programliyorlar? Örneğin Sars denen virüs kendiliğinden mi cıktı yoksa birisi bunu üretti mi? Biyolojik virüs üretmek ne derece mümkündür?

on error go to hell
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BartheZ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Örneğin Sars denen virüs kendiliğinden mi cıktı yoksa birisi bunu üretti mi?
    -----------------------------

viruslerin kendi kendine uremesini kafam almiyo
    bunlar yillar boyunca duruyor da nasil birden bire ortaya cikiyor? cikmaz, cikamaz demiyorum. nasil oldugunu anlamiyorum.
    evrim mi geciriyolar? ama o da cok uzun surede olan bi$e

bence uretilmi$tir.

walla ben bir gun resident evil ya da 28 days later gibi bir$ey olacagini du$unuyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tesla
    Tesla's avatar
    Erkek
    dostlar sars virüsü çıkmadan bikaç yıl önce CIA ileride çok büyük bi virüsün çıkacağını,önlenmesinin zor olduğunu ve bu virüsün Çin tarafında çıkacağını söyledikleri sızdırılmıştı.ne hikmetse bu virüs dünyanın yükselen ekonomik değeri olan Çin için çok önemli olan uluslararası bi fuarın hemen arefesine tesadüf etti...
    ilginç değil mi?
    selamlar...

"Gayemiz birlik.dirlik,ne senci,ne benci'yiz.Kalplerde yeni bir dünya,onun habercisiyiz..." "Zamanı kokutanlar mülteci diyorlar bana.Yükseldik sanıyorlar,alçaldıkça tabana!..." "Küçükken derdi dadım,çoğu gitti,azı kaldı.Büyüdüm ihtiyarladı,çoğu gitti,azı kaldı!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _Diablo_Tyrael_
    _Diablo_Tyrael_'s avatar
    Erkek
    Matrix gerçek olacağını kesin!

Yasal Uyarı: Anayasanın 135.maddesinin 26.fıkrasına göre oyunlarda hile yapmak çok ayıptır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaja01
    jaja01's avatar
    Erkek

kardeş virüsler tamamen bilim adamlerinin insanlik yararina yaptığı şeylerdir asla kendileri üremezler

insanlara faydali olmalari için tasarlanırlar

ne kadar faydalı oldukları tartışılır....

imza mimza yoq....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek

Hayır, virusler kendileri de oluşabilir.Çok değişik mutasyonlar sonucu oluşabildiği deneylerde gözlenmiştir

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

yok olum olmaz öle şe kandırmışlar sizi

yok atomları bilgisayara bağlıyon o kafasına göre default bişiler uyduruyo

saçmalamayınız lütfen!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam, virusler kendiliginden olusur, ve insanlarin ozel olarak bi virus uretmesi mumkun degildir, sadece virusun olusumunda katkida bulunabilirler... virusler cok kucuk, cok hizli gelisen, cok dayaniksiz yapilardir... asil silahlari hizli uremektir... dis etkenler inanilmaz hizlarda mutasyona sebep olur... 1 kattrilyon virusten 1 tanesi yasar, ve guclu bi virus olur, yani seleksiyon olayinin mucizeleridir... insanlar buna etki edemez cunku cok degiskenlerdir... yani, optimum ortami yaratip hizla uretebilirler virusu ama amac uzerine olmaz, yani grip virusunun bi turevi uretilebilir ama sonucun ne olacagi bilinemez... az cok bi fikirleri vardir ne cikacagi hakkinda ama cort diye cizilmis gibi degil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    İnsan bi karınca yapabilirmi?Aynı şekilde virüste yapılamaz,canlı yaratılamaz o Allah'a mahsus anca editlerler mutasyon v.s v.s işlemlerle..

The king is bleeding.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

bilim adamlarının bi virüs yaratabileceği bilinen bi gerçek bence sars ı da çin vb  güçlü devletlere karşı yaptılar

There is no life without struggle
Toplam Hit: 4978 Toplam Mesaj: 18