Biyolojik Virüs Yazılımı
-
Biyolojik viruslerin moleküler yapisi elektronik ortama nasıl dokulur? Örneğin Adenini timini guanini sitozini urasili simgeleyen değerler olsaydı, bunlari bir yazilimla bir araya getirerek işleyen bir genetik yapı olusturmak ne derece mümkün olurdu?
Bilimadamları nasıl virüs programliyorlar? Örneğin Sars denen virüs kendiliğinden mi cıktı yoksa birisi bunu üretti mi? Biyolojik virüs üretmek ne derece mümkündür? -
BartheZ bunu yazdı:
-----------------------------
Örneğin Sars denen virüs kendiliğinden mi cıktı yoksa birisi bunu üretti mi?
-----------------------------
viruslerin kendi kendine uremesini kafam almiyo
bunlar yillar boyunca duruyor da nasil birden bire ortaya cikiyor? cikmaz, cikamaz demiyorum. nasil oldugunu anlamiyorum.
evrim mi geciriyolar? ama o da cok uzun surede olan bi$e
bence uretilmi$tir.
walla ben bir gun resident evil ya da 28 days later gibi bir$ey olacagini du$unuyorum
-
dostlar sars virüsü çıkmadan bikaç yıl önce CIA ileride çok büyük bi virüsün çıkacağını,önlenmesinin zor olduğunu ve bu virüsün Çin tarafında çıkacağını söyledikleri sızdırılmıştı.ne hikmetse bu virüs dünyanın yükselen ekonomik değeri olan Çin için çok önemli olan uluslararası bi fuarın hemen arefesine tesadüf etti...
ilginç değil mi?
selamlar... -
Matrix gerçek olacağını kesin!
-
kardeş virüsler tamamen bilim adamlerinin insanlik yararina yaptığı şeylerdir asla kendileri üremezler
insanlara faydali olmalari için tasarlanırlar
ne kadar faydalı oldukları tartışılır....
-
Hayır, virusler kendileri de oluşabilir.Çok değişik mutasyonlar sonucu oluşabildiği deneylerde gözlenmiştir
-
yok olum olmaz öle şe kandırmışlar sizi
yok atomları bilgisayara bağlıyon o kafasına göre default bişiler uyduruyo
saçmalamayınız lütfen!
-
-
-
hocam, virusler kendiliginden olusur, ve insanlarin ozel olarak bi virus uretmesi mumkun degildir, sadece virusun olusumunda katkida bulunabilirler... virusler cok kucuk, cok hizli gelisen, cok dayaniksiz yapilardir... asil silahlari hizli uremektir... dis etkenler inanilmaz hizlarda mutasyona sebep olur... 1 kattrilyon virusten 1 tanesi yasar, ve guclu bi virus olur, yani seleksiyon olayinin mucizeleridir... insanlar buna etki edemez cunku cok degiskenlerdir... yani, optimum ortami yaratip hizla uretebilirler virusu ama amac uzerine olmaz, yani grip virusunun bi turevi uretilebilir ama sonucun ne olacagi bilinemez... az cok bi fikirleri vardir ne cikacagi hakkinda ama cort diye cizilmis gibi degil...
-
İnsan bi karınca yapabilirmi?Aynı şekilde virüste yapılamaz,canlı yaratılamaz o Allah'a mahsus anca editlerler mutasyon v.s v.s işlemlerle..
-
bilim adamlarının bi virüs yaratabileceği bilinen bi gerçek bence sars ı da çin vb güçlü devletlere karşı yaptılar
Toplam Hit: 4978 Toplam Mesaj: 18