Biz Çizim Daha, Nowalgin"İn İsteği Üzerine İntihar Temalı
-

-
iyimiş
bunu görünce aklıma animatrix te buna benzer bi sahne wardı aklıma geldi öle :D
-
Güzel olmuş hocam.
Animatrix konusuna bende katılıyorum : D Ama matrix geneli zaten hoplama zıplama dolu :W
Renklendirme imkanımız varmı acaba bunu öyle daha bi fevkaladenin fevki olur : P -
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------Güzel olmuş hocam.
Animatrix konusuna bende katılıyorum : D Ama matrix geneli zaten hoplama zıplama dolu :W
Renklendirme imkanımız varmı acaba bunu öyle daha bi fevkaladenin fevki olur : P
-----------------------------hocam bi ben mi bilmiyorum antimatriks olayını alalaa, bide şey renklendirme yeteneğim sıfır bunlarya yaşamayı öğrenmelisiniz :D
not: teşekkür ediyorum :)
-
onun kolları niye bağırsak gibi lan
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
onun kolları niye bağırsak gibi lan
bende bilmiyorum :D düz açı hesabı olsa gerek ( ne demekse )hocam neresi bağırsak gibi yahuu anlamadım
-
Siz yine kol görüyosunuz. ben onuda göremedım
-
HolygaN bunu yazdı:
Siz yine kol görüyosunuz. ben onuda göremedım
-----------------------------hocam zaten intihar ettiği için uzuvlara gerek yok zaten amele sümüğü gibi yapışcak zemine...
-
bence çok güzel olmuş. Kol konusunda : Dik olarak bakınca herifin parmakları gözüküyor(yani onu yapmaya çalışmış:) Hafif daha açı verseydin keşke ama resmin duruşundan çok temasını beğendim.vatandaşa "Hayırlı Yolculuklar"
-
güzel olmuş eline sağlık
-
kollarıda gayet başarılı olmş bence o şekilde duran birinde nasıl bi kol bekliyolar anlamadım