Biz Niye Başarıl İnsanlara Destek Vermiyoruz? Depremi Bilen Adam "Veysi Kurt"
-
helal olsun hocaya.. umarım bu cihazı daha da geliştirirler
-
Bence mini etek giysin bir de gögüs dekolte..Türban'dan daha cok dikkat ceker..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Bence mini etek giysin bir de gögüs dekolte..Türban'dan daha cok dikkat ceker..
-----------------------------
Ya bari bu konulara karıştırmayın şunu!!!Yeter ama ayrıca bu adama destek çıkmamak değil ayıp ayrıca ahmaklık ya:S Ne demek böyle bir buluşa destek çıkmamak...
-
daha önceki vakaları düşününce bana göre , bizim akademik takım her boyle ortaya çıkana direkt "bu kesin şarlatandır, olamaz olmamalı biz yapamadık bunun yapması hiç mümkün değildir" şeklinde bi yaklaşımda bulunuyor... kibir iyi bişi değil yau
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Bence mini etek giysin bir de gögüs dekolte..Türban'dan daha cok dikkat ceker..
Ya bari bu konulara karıştırmayın şunu!!!Yeter ama ayrıca bu adama destek çıkmamak değil ayıp ayrıca ahmaklık ya:S Ne demek böyle bir buluşa destek çıkmamak...
-----------------------------Bastan beri okursan yorumlari daha net anlarsin..Ok.?
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Bastan beri okursan yorumlari daha net anlarsin..Ok.?
-----------------------------Ya hocam gördüm diğer arkadaşın yazdığını da ayıp ama yaa tahrik eden o anlıyorum ama Mevlana ne demiş "Cahilin yanında kitap gibi sessiz kalmak en iyisidir" Boşver kendileri çalıp kendileri oynasınlar...
-
yazık bu adama buluşuna sahip çıkan olursa bu amca ya kalp krizinden yada trafik kazasından ölür bizim memlekette böle oluyo genelde örnekler çok malesef
-
Destek verirsek, Ülkemiz ilerleyecek Sanırım Bu Konuda istememekler var, Aslında istemeyenler var, Destekleyip de ne yapacakmış Ülkeyi omu kurtaracak Düşüncesinin yaygın oluşuda olabilir. Sinirlendim yine Sanırım. Lanet olsun.