Biz Tahribat.Com İhtiyarları.. :) Hey Gidi Günler Hey...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------selam antikky,
asl ?
-----------------------------muhahaha fazla omegle takılıyosun galiba :)
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Silen modumuz Kıbrıslı hojamı tanımıyor sanırsam. :) Konu silinmelerinde geri getiriyoruz artık bu şekidle silinmiştide geri mi gelmiş gibi abuk yazılar yazmayın geri gelmişse gelmiştir.
yazımda herangi bi abukluk yoktu :Wsilinmişti bu konu farkında olmadan tekrar mı açtı dedim ki sürekli böle yapanları görüyoz :W
-----------------------------Açar yazar milleti uyarmak senin görevin değil bişey değil elli tane mod var sitede sana mı düştü milleti uyarmak? Kaldıki Kıbrıslı bu sitenin eski admini istediğini yapar :D
-----------------------------haklısın bugune kaar kimsenin yaptığuını yaptım ve adminler uyamadan ben uyardıum bu ilk :W
-
hocam geldinizde gitmi dedik
-
Antikky bunu yazdı:
Halkımı selamladım Underzero hocam.
-----------------------------ozur dilerim ulularin ulusu, yucelerin yucesi Antikky hazretleri
affeyleyin bu aciz hizmetkarini
-
Hey gidi günler :)
-
Birisi geliyor yılda bir konu açıp, ah eskiler vah eskiler diyor, millette gaza gelip nerde o eskiler tribine giriyor...
-
hoşgelmiş,sefa gelmişsin ama istatistikler bize fazla kalacağını söylemiyor hatta muhtemelen bir daha yine bir sene sonra topik açıp eski günleri yad edeceksin ne diyelim umarız öyle olmaz.IsLaMiC_ForCe de bi aralar selam yazıp çıkmıştı o günden beri sitede görülmedi.Ben şahsi uğraşlarım sonucu nra (http://www.tahribat.com/members.asp?id=10) abimizi teşvik ettim sağolsun diğerleri gibi gelip selam yazanlardan çok daha fazla takıldıysa da onuda zamanla göremez olduk..
edit:kanvegul'ü de unutmamak lazım.. -
ah ah
-
bende tbt nin en yeni mürit adayıyım :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
Halkımı selamladım Underzero hocam.
-----------------------------ozur dilerim ulularin ulusu, yucelerin yucesi Antikky hazretleri
affeyleyin bu aciz hizmetkarini
-----------------------------:)))