Biz Türkler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    sadece Türk'ün yaşadığı ya da herkesin kendini bir Türk olarak gördüğü bir vatan istiyorum!..bence o zaman herşey eskisi gibi olur!..bizi bozan ya da dısarıdan biz bozulduk imajı veren şunlardır!..abd,ab,avrupa,kürt,ermeni,çingene,yahudi vs. vs. bizi bin parçaya böldüler!..büyük olanı parcalamak her zaman avantajlıdır!..yutulması kolay olur ;)

kesinlikle katılıyorum şuan türkiyede sadece türk olsa herseyin en güzeli bu ülkede olur :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    faşizme doğru kayıyoruz galiba yavaş yavaş:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    faşizme doğru kayıyoruz galiba yavaş yavaş:)
    sen diyosan öledir :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    çok güzel bi yazı zihinlerimizi tazeledin..Umarım şu atasına küfretmekten başka bi uğraşısı olmayanlara onları aşşağlamaktan araştıramayanlara tokat olur diyelim ellerine sağlık

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    iMPaLa bunu yazdı:
    sadece Türk'ün yaşadığı ya da herkesin kendini bir Türk olarak gördüğü bir vatan istiyorum!..bence o zaman herşey eskisi gibi olur!..bizi bozan ya da dısarıdan biz bozulduk imajı veren şunlardır!..abd,ab,avrupa,kürt,ermeni,çingene,yahudi vs. vs. bizi bin parçaya böldüler!..büyük olanı parcalamak her zaman avantajlıdır!..yutulması kolay olur ;)

kesinlikle katılıyorum şuan türkiyede sadece türk olsa herseyin en güzeli bu ülkede olur :)

Alakası yok . Bu ülke ne zaman islamiyeti tekrar gerçekten anlamaya başlar, o zaman yukarda dediklerinizin hepsi olur. Hemde kürdüyle, rumuyla, ermenisiyle...

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    iMPaLa bunu yazdı:

Alakası yok . Bu ülke ne zaman islamiyeti tekrar gerçekten anlamaya başlar ve uygulamaya koyarsa o zaman yukarda dediklerinizin hepsi olur. Hemde kürdüyle, rumuyla, ermenisiyle.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    andidit bunu yazdı:

Alakası yok . Bu ülke ne zaman islamiyeti tekrar gerçekten anlamaya başlar ve uygulamaya koyarsa o zaman yukarda dediklerinizin hepsi olur. Hemde kürdüyle, rumuyla, ermenisiyle.

ermeni, rum niye islamı uygulamaya koysun, ne alakası war???

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

andidit yazmıssın kendice biseyler acıklamaya kalmıssın ama örneklendirememişsin.İslamiyet*rum-ermeni  bi tezatlık var işin içinde :)

Senin demek istedigin galiba islamiyet içindeki barıs ve kardesliği uygularsak sorun biter.

Bitmez ama hacı belli bi süreden sonra islamiyet de kesmez bizi.Yasanıbilir türkiye için sadece türkler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:

andidit yazmıssın kendice biseyler acıklamaya kalmıssın ama örneklendirememişsin.İslamiyet*rum-ermeni  bi tezatlık var işin içinde :)

Senin demek istedigin galiba islamiyet içindeki barıs ve kardesliği uygularsak sorun biter.

Bitmez ama hacı belli bi süreden sonra islamiyet de kesmez bizi.Yasanıbilir türkiye için sadece türkler.

ne zaman demokrasi demişiz her şey bombok olmuş.safiyane düşüncelerle kurulan cumhuriyet i suistimal etmişiz..demokrasi kötü demek istemiyorum.bizim millete bir numara büyük gelmiş yani.Dünya köy gibi oldu artık ırkçılık söylemleri de geçmişte fantazi olarak kalıyor.osmanlı da türk te vardı kürtte ermenide yahudide hristiyanda yani Türklerden başka bir sürü millet vardı. Ama herkes işine aşına bakıyordu.

Ama o zaman TV yoktu.Takım taraftarı yoktu.Milleti oraya buraya çekmek isteyen Basın yoktu. Telefon yoktu.Birini aramak istediğin zaman zike zike yanına kadar gitmen gerekiyordu,suratını görüp nasılsın deyip elini sıkman gerekiyordu.Pusuya yatıp pehlivan gibi adamı tek kurşunla devirmek yoktu,delikanlı gibi karşısına çıkıp kavga vardı.Uzaktan kumanda yoktu.bombalar basit bir fitille yanan kaba saba boktan bişeydi.kimsede yanında taşıyamıyordu.Caddeler bomboş bir kaç at arabası tekerleği sesi geliyordu.Çevre denen sorun hiç yoktu.Taksimde bile dereler ağaçlar vardı.Hele hele siyasiler hiç yoktu.yani o vatan haini biz vatanseveriz diye milleti bölücülüğe iten bir oluşum yoktu.Millet başındaki iktidarla yetinmek ve katlanmak zorundaydı.İktidarda bunun bilincinde olarak millete bu zorluğu vermemek için elinden geleni yapıyordu.Hırsızlık yoktu çünkü zengin fakir arasında uçurumlar yoktu.kobi midir mobimidir enflasyon,dolar euro vs.. holding şirket vs.. yoktu.İktidara dayanıp ticaret yapan yoktu.Piyasa kendi halindeydi.ekmeğe 80 yıl zam gelmiyordu.Hele hele cep telefonu hiç yoktu.yani bir ziyarette ve arkadaşla sohbette zırt diye çalıp bibip diye mesaj gelip sohmetin içine sıçmıyordu.Ne bilem içimden geldi yazdım eleştiriye açıktır.eleştirebilirsiniz.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 2366 Toplam Mesaj: 20