Biz Verdiğimiz Sözü Tutarız...
-
Adayım metalseneyede özel ödül verilsin lütfen :))
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı:
-----------------------------Acaba suan aldığı ödülü görüyor mu , Ne tarz duygular içinde (kesin küfrediyordur), günün anlam ve önemini belirten o muazzam bilgileri ile süsleyeceği bir konusma yapmasını beklerdim.
Not:Doğuhanın banlanma olayı kesinlikle adminlerin onu çekememesinden kaynaknaklanmaktadır.
Artık yeter, onu size ezdirmeyiz...
-----------------------------Doru abi yerimi alacağından korkuom :)
-
Alkııış Warooooooooo Piv Piv Piv Abi Komedi Yaaaaaaa ahahahahah :Ç:D:Ç DFÇQWERÇ EÇ:FG F
-
ulan şu doğuhan olayına tatar kaldım ya
link mink yok mu bi bakıım bu doğuhan ne yapmış ya da yapmamış..bu adam nasıl bu kadar seviliyor :))
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Adayım metalseneyede özel ödül verilsin lütfen :))
-----------------------------evet ona şizofren madalyası verilmeli...arkadas biraz çift kişilikli :)
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı:
-----------------------------Acaba suan aldığı ödülü görüyor mu , Ne tarz duygular içinde (kesin küfrediyordur), günün anlam ve önemini belirten o muazzam bilgileri ile süsleyeceği bir konusma yapmasını beklerdim.
Not:Doğuhanın banlanma olayı kesinlikle adminlerin onu çekememesinden kaynaknaklanmaktadır.
Artık yeter, onu size ezdirmeyiz...
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=33791
Bak bakalım bir banlı üye yazısına rastlaya bildin mi?
Yılın körü ödülüne aday olmak ister misin?
-
yalanmı? çekemiyonuz işte bak rene kabullendi bile:D:D
şaka bir yana doguhan ayın 3ünde banlı deilmiydi...
-
tahribata hersekilde guvenimiz tam zaten..bugune kadar ne dedi yapmadi..ben sahsen Doguhanin yazacagi seyleri bekliyorum : ))
-
madalyayı gorunce yarıldım yaa :D ellerine saglık rene hoca :)
-
Removed...