Bize Rehberlik Eden Olmadi ?
-
Aslında Tarikat Şeyhi bu konu ile ilgili bir bölüm oluşturabilir.Veya daha değişik bir projecik =)
Herkes haber aldığı bu tür kampanya, organizasyon, eğitim vs.. şeyleri bir yerden duyursa güzel olabilir...
Yabancı dili iyi olanlar için : Tursab her 2 senede 1 defa sınavlar yapar.Kokart ve enfermasyon memurluğu.Yabancı dillerden herhangi birinde kokart alarak günlük minimum 130 tl gibi bir rakama herhangi bir turizm şirketinde rehberlik yapabilirsiniz.
Enfermasyon memurluğu belgesi alarak belgenizi kiralayabilirsiniz.Mesela benim kuzenim 6 yıldır belgesini sigorta karşılığı bir firmaya kiralıyor.Orada çalışıyor gibi görünüyorsunuz.Sonra sizin sigortanızı yatırıyorlar.Sizde başka bir yerde çalışmaya devam ediyorsunuz.
İstanbulda büyükşehir belediyesinin ek hizmet binaları İSMEK e gidebilirsiniz.Ücretsiz kurslar veriliyor.Her konuda çeşitli kursları var.Bu kursların sonunda sertifikanızı alıyorsunuz.3-4 tane almak lazım kenarda dursun bi gün lazıım olur....
-
birçogunda ilanlar yayınlansada torpil işliyo bı cok kontenjanında hazır adamları e gerıyede kısıtlı bı kadro kalıyo sansı ıyı gıdende yerlesıyo yapacak bırsey yok
-
torpil elbet vardir ama hiç haberimiz olmamasi daha kötü degilmi Daha ileri gidersek
bununla ilgili site dahi gerekli ögrencilerimize inanin cogu kişi nereye girecegini okudugunda sonunda ne olacagini bilmemekte Cünkü saglam bi rehberi yok
Bunu tek bi sitede toparlayan günlük ilanlara alimlari takip eden gercekten pastadan büyük pay alir diye düşünüyorum
-
Agalar bu konuda mükkemel çalışan bir devlet kurumumuz var bence başvuru sayısı çok fazla ancak açılan kurslar genellikle istihdam garantili oda işkur
İş bulamıyorum diyeni anlamam arkadaş, ya bulduğun işi beğenmiyorsun yada bulmak istemiyorsun (Söylediklerim büyükşehirler içindir)
İş heryerde ama size uyanı bulmak zor ancak oturup beklemektense uyan ayağıma gelsin diye bi yerlerden hayata atılmak en iyisi
http://www.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx
değerlendirin
-
güzel konu kesinlikle evet geçenlerde 3000 tl ye kurs açmışlar uçak teknisyen yardımcılığı 5 ay mı ne sürüyormuş direk işe başlıyormuşsun 900$ dan tabi aradan bir zaman geçtikten sonra haberimiz oluyor sağolsunlar nerede yayınlandığını bir anlasam ahh ahhhhhhhhhhh
ayrıca büyük şehirlerde iş bulamıyorum diye bir şey söylemiş arkadaş ama gerçekten bulunmuyor emin ol bundan
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
geçen sgk eleman alımı yapmış eleman bulamamış vallaha benim haberim yok el altından alıyo
-----------------------------öyle ilanları internetten mi vercekler para dönüo bu işlerde takip edemezsin anca böyle işler yapan aracılar var onlarlada yüzyüze görüşmek gerekio...
-
byeren bunu yazdı:
S.a müridler sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve bununda hepimiz adina faydali olacagini umuyorum
şimdi arkadaslar malum hepimiz yillarca okuyor bi yerlere gelebilmek adina calişiyoruz ama öyle anlar oluyorki sadece okumakta fayda etmiyor
Öss ye giriyorsun Kpss giriyorsun giriyorsunda giriyorsun sıkıntı şurda Hani bazen devlet bi yerlere alimlar yapiyor kadro aciyor
üçretli veya üçretsiz sertifika veriyorlar ( yüzme hakemlik bilgisayar tenis pilot vs vs vs )
Devlet sürekli alimlar yapiyor belirli başli şartlar ariyor Sözleşmeli veya kadrolu
Burda ki sıkıntı şu arkadaslar bizim bunlarin hiç birinden haberimiz olmuyor ve her defasinda kafayi duvarlara vuruyoruz
Bu ilanlar nerede yayinlaniyor ? bu siteleri bu konu başligi altinda paylaşirsak gercekten herkes için faydali olacagina inaniyorum
-----------------------------hocam arada bir Memurlar.Net i takip edersen ilanları vs görebilirsin
-
sunyy2003 bunu yazdı:
güzel konu kesinlikle evet geçenlerde 3000 tl ye kurs açmışlar uçak teknisyen yardımcılığı 5 ay mı ne sürüyormuş direk işe başlıyormuşsun 900$ dan tabi aradan bir zaman geçtikten sonra haberimiz oluyor sağolsunlar nerede yayınlandığını bir anlasam ahh ahhhhhhhhhhh
ayrıca büyük şehirlerde iş bulamıyorum diye bir şey söylemiş arkadaş ama gerçekten bulunmuyor emin ol bundan
-----------------------------Al işte bak daha neler var türkiyede kimse nerede ne ilan veriliyor haberi yok varsa yoksa işkur oda Hikaye ...
-
byeren bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------Al işte bak daha neler var türkiyede kimse nerede ne ilan veriliyor haberi yok varsa yoksa işkur oda Hikaye ...
-----------------------------askerden önce bir işler denk geliyordu şaşıyordum hep askerlik sorun oluyordu şimdi askerliği yaptık 6 aydır tık yok
-
Güzel ülkemizde artik 1 dil bile yetmiyor adam 2.dili istiyor ki hayat giderek zorlaşmaya başladi Önüme gelen bütün sertifikalari almak istiyorum bunlar ilerde bi yerlere başvurdugumuzda dezavantaj olacagini düşünüyorum
Bu yüzme olsun Teknisyerlik olsun vs vs bunlar için nerelere başvurulur