Bizim , Bu Millet Harbi Geri Zekali !
-
Az once liseden bir kiz aradasimin msninden bir sahis kufur etti .
yani direk konuya kufurle daldi . ben ne oldugunu anlamadim . Adam gelmis avatar resmine takti , kim diye sordu .
ben adamin derdini anladim ama genede agzini yokladim . Simdi sanirim beni bloklati veya sildi listeden. Liseden bir kac kiz ve erkek arkadasimin msn mailleri vardir . Ben Turkiyeye dondugmde , evlenenler aileleri ve diger biz bekarlar bir aksam toplanir yemek yer bir retorantta veya bowling etkinligi yapariz gibisinden planlar kurarak alidik maillerimizi .
bu ilk olmadi , 6 ay once , lisden baska bir kiz aradasim facede profilime " ne kadar degismissin ,serpilmis ,yakisikli olmussun " yazmisti . Ben sadece; "sende cok degismissin serpil"yazmistim .sonra bu kizin sapi herhalde beni yalnis anladi , bana mesaj yazmisti sen kimsin falan gibisinden . Sonra kiz beni msnden , faceden silmek zorunda kaldi haliyle .
Esra diye bir kizada aynisi oldu . Yani banami ozel yapiyorlar anlamadim , az onceki olayda da kiza hic bisey yazmadim simdiye kadar , sanirim esiydi beni sildi . Silebilir eyvallah ama adama sapik muamelesi yapmasinlar. Yani banami oluyor sadece onuda anlamadim .
gecenlerde de bir arap kizi eklemis , kucukluk resmini koymus , what a cute little girl yazmistim . arabin biri bana cevap yazmis . anlamiyorum .
Cidden millete yazdigim yok msnden , ne bileyim sarktigim yok . Ama boyle sapik muamelesi gormek canimi s1k1yor .
Ayrica skype dan falan bir kiz ekledigimde konusmaya basladigimizda , illaki muhabbet bel altina kayiyor . En son bulgar sitesine uyeydim , bir bulgar kiz yazdi skype varmi falan diye .verdim basladi "pis turk bilmem " ne diye kufur etmeye. resim istedi gonderdik .resmi gordukten sonra degisti , kamera acamami falan istedi . o gece 5 saat konustuk kizla , gene muhabbet ayni yere geldi ( seks ) . Ama turk oldugum icin kufur eden bir kizla birlikte olamam.
bizim milletin bu zihniyeti beni hasta edicek . cidden cok zor , benden baskasinin basina geliyormudur acaba ? ( az onceki konusma ) .
fatmagumusliseden:
ne kim sin lan piç
fatmagumusliseden size bir titreşim gönderdi.
..........:
?
fatmagumusliseden:
fatmagumusliseden size bir titreşim gönderdi.
..........:
buyur ?
fatmagumusliseden:
sen kisin
..........:
ben r*******
fatmagumusliseden:
dın ne
..........:
din ?
fatmagumusliseden:
yürü git be manyak şerefziz
..........:
sorunun ne arkadasim ?
ne serefsizi ?
derdin ne soyle ?
fatmagumusliseden:
resimdeki kim
..........:
nabican ?
senin derdin ne ?
fatmagumusliseden:
senin ne
..........:
benim derdim olsaydi senle ,kufur etmezdim .
acik acik soylerdim
boyle zamanimi caliyorsun
hakaret kismini gectimde
resmemi takildin ? -
şu tip insanlar ne kokluyor bir bilsem.. Bende koklucam o şeylerden güzel kafa yapıyor belliki.
-
abi bi insan küfürlü konuştumu kan beynime sıçrıyor.Birde iftira ettimi yanımda olsa %100 öldürürm.bu bana ait birşey mi sizde de aynı şey oluyor mu ?
Ağır değil, normal bir küfür edersede oluyor ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Bir gün birini öldürmekten korkuyorum
-
Türkiyede Hala kızla erkeğin arkaş olmayacağını düşünen dangalaklar var da o yüzden ama aslında haksızda değiller biz nerede bir kız arkadaş olmaya kalksak ya kız yada erkek hemen başka türlüye çevirir işi hal böle oluncada kimsenin kimseye güveni yok
-
haha
Böle mal insanlar cok ya.Artık kızlarda öküz oldu.Serseri serseri aptal ve cahil insanlar oldular.Bu arada hoca herkes senin resme takılıyor ne var avatarında :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
haha
Böle mal insanlar cok ya.Artık kızlarda öküz oldu.Serseri serseri aptal ve cahil insanlar oldular.Bu arada hoca herkes senin resme takılıyor ne var avatarında :D
----------------------------- -
hocam extra bir yakışıklılık ve karizmaya sahipsen ki anlattıklarından öyle gözüküyor. (bulgar kız olayı falan) adamlar seni tehlike görüyorlardır. zaten normalde yanlış anlamaya meyilliler. o yuzden de sana bulaşıyorlardır.
-
Olgun insan Küfüre değil hakarete kızar ama o çizgiyi ayırmak mesele.
-
Shadowy bunu yazdı:
hocam extra bir yakışıklılık ve karizmaya sahipsen ki anlattıklarından öyle gözüküyor. (bulgar kız olayı falan) adamlar seni tehlike görüyorlardır. zaten normalde yanlış anlamaya meyilliler. o yuzden de sana bulaşıyorlardır.
-----------------------------yok o kadar da degil , ben kendimi yakisikli bulmiyorum ki extrasini nerden bulayim. ama dedigim gibi boyle aptal seyler basima geliyor . banami ozelmi oluyor anlamadim ...
bulgar kizlarina gelince , turk oldugumu soyledigimde cok kacani oldu . yani kiza yunanim desem ilk tanismada goturucem . ama turk olunca cogu sorun cikariyor . Korkuyorlar genelde ...
-
zumsuk bunu yazdı:
abi bi insan küfürlü konuştumu kan beynime sıçrıyor.Birde iftira ettimi yanımda olsa %100 öldürürm.bu bana ait birşey mi sizde de aynı şey oluyor mu ?
Ağır değil, normal bir küfür edersede oluyor ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Bir gün birini öldürmekten korkuyorum
------------------------------aynen hocam ,arkadaşlar arasında olan normal küfürlere değil de ciddi konularda olursa o kişiyi ...........
-
Bunlar klawye erkekleri oluyor arkadaşım :) klawye de yazarlar söverler sayarlar artistlik diz boyu karşına geldiklerinde tırt ....