folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bizim , Bu Millet Harbi Geri Zekali !

Bizim , Bu Millet Harbi Geri Zekali !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Az once liseden bir kiz aradasimin msninden bir sahis kufur etti .

yani direk konuya kufurle daldi . ben ne oldugunu anlamadim . Adam gelmis avatar resmine takti , kim diye sordu .

ben adamin derdini anladim ama genede agzini yokladim . Simdi sanirim beni bloklati veya sildi listeden. Liseden bir kac kiz ve erkek arkadasimin  msn mailleri vardir . Ben Turkiyeye dondugmde , evlenenler aileleri ve diger biz bekarlar bir aksam toplanir yemek yer  bir retorantta veya bowling etkinligi yapariz gibisinden planlar kurarak alidik maillerimizi .

bu ilk olmadi , 6 ay once , lisden baska bir kiz aradasim  facede profilime " ne kadar degismissin ,serpilmis  ,yakisikli olmussun " yazmisti . Ben sadece;  "sende cok degismissin serpil"yazmistim .sonra bu kizin sapi herhalde  beni yalnis anladi , bana mesaj yazmisti sen kimsin falan gibisinden . Sonra kiz beni msnden , faceden silmek zorunda kaldi haliyle .

Esra diye bir kizada aynisi oldu . Yani banami ozel yapiyorlar anlamadim , az onceki olayda da kiza hic bisey yazmadim simdiye kadar , sanirim esiydi beni sildi . Silebilir eyvallah ama adama sapik muamelesi yapmasinlar. Yani banami oluyor sadece onuda anlamadim .

gecenlerde de bir arap kizi eklemis , kucukluk resmini koymus , what a cute little girl yazmistim . arabin biri bana cevap yazmis . anlamiyorum .

Cidden millete yazdigim yok msnden , ne bileyim sarktigim yok . Ama boyle sapik muamelesi gormek canimi s1k1yor .

Ayrica skype dan falan bir kiz ekledigimde konusmaya basladigimizda  , illaki muhabbet bel altina kayiyor . En son bulgar sitesine uyeydim , bir bulgar kiz yazdi skype varmi falan diye .verdim basladi "pis turk bilmem " ne diye kufur etmeye. resim istedi gonderdik .resmi gordukten sonra degisti , kamera acamami falan istedi . o gece 5 saat konustuk kizla , gene muhabbet ayni yere geldi ( seks )  . Ama turk oldugum icin kufur eden bir kizla birlikte olamam.

bizim milletin bu zihniyeti beni hasta edicek . cidden cok zor , benden baskasinin basina geliyormudur acaba ? ( az onceki konusma ) .

fatmagumusliseden:
    ne kim sin lan piç

fatmagumusliseden size bir titreşim gönderdi.

..........:
    ?
    fatmagumusliseden:

fatmagumusliseden size bir titreşim gönderdi.

..........:
    buyur ?
    fatmagumusliseden:
    sen kisin
    ..........:
     ben r******* 
    fatmagumusliseden:
    dın ne
    ..........:
    din ?
    fatmagumusliseden:
    yürü git be manyak şerefziz
    ..........:
    sorunun ne arkadasim ?
    ne serefsizi ?
    derdin ne soyle ?
    fatmagumusliseden:
    resimdeki kim
    ..........:
     nabican ? 
    senin derdin ne ?
    fatmagumusliseden:
    senin ne
    ..........:
    benim derdim olsaydi senle ,kufur etmezdim .
    acik acik soylerdim
    boyle zamanimi caliyorsun
    hakaret kismini gectimde  
    resmemi takildin ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

şu tip insanlar ne kokluyor bir bilsem.. Bende koklucam o şeylerden güzel kafa yapıyor belliki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi bi insan küfürlü konuştumu kan beynime sıçrıyor.Birde iftira ettimi yanımda olsa %100 öldürürm.bu bana ait birşey mi sizde de aynı şey oluyor mu ?

Ağır değil, normal bir küfür edersede oluyor ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Bir gün birini öldürmekten korkuyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Türkiyede Hala kızla erkeğin arkaş olmayacağını düşünen dangalaklar var da o yüzden ama aslında haksızda değiller biz nerede bir kız arkadaş olmaya kalksak ya kız yada erkek hemen başka türlüye çevirir işi hal böle oluncada kimsenin kimseye güveni yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

haha

Böle mal insanlar cok ya.Artık kızlarda öküz oldu.Serseri serseri aptal ve cahil insanlar oldular.Bu arada hoca herkes senin resme takılıyor ne var avatarında :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

haha

Böle mal insanlar cok ya.Artık kızlarda öküz oldu.Serseri serseri aptal ve cahil insanlar oldular.Bu arada hoca herkes senin resme takılıyor ne var avatarında :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shadowy
    Shadowy's avatar
    Erkek

hocam extra bir yakışıklılık ve karizmaya sahipsen ki anlattıklarından öyle gözüküyor. (bulgar kız olayı falan) adamlar seni tehlike görüyorlardır. zaten normalde yanlış anlamaya meyilliler. o yuzden de sana bulaşıyorlardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Olgun insan Küfüre değil hakarete kızar ama o çizgiyi ayırmak mesele.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Shadowy bunu yazdı:

hocam extra bir yakışıklılık ve karizmaya sahipsen ki anlattıklarından öyle gözüküyor. (bulgar kız olayı falan) adamlar seni tehlike görüyorlardır. zaten normalde yanlış anlamaya meyilliler. o yuzden de sana bulaşıyorlardır.

yok o kadar da degil , ben kendimi yakisikli bulmiyorum ki extrasini nerden bulayim. ama dedigim gibi boyle aptal seyler basima geliyor . banami ozelmi oluyor anlamadim ...

bulgar kizlarina gelince , turk oldugumu soyledigimde cok kacani oldu . yani kiza yunanim desem ilk tanismada goturucem . ama turk olunca cogu sorun cikariyor . Korkuyorlar genelde ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

abi bi insan küfürlü konuştumu kan beynime sıçrıyor.Birde iftira ettimi yanımda olsa %100 öldürürm.bu bana ait birşey mi sizde de aynı şey oluyor mu ?

Ağır değil, normal bir küfür edersede oluyor ? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Bir gün birini öldürmekten korkuyorum

------------------------------

aynen hocam ,arkadaşlar arasında olan normal küfürlere değil de ciddi konularda olursa o kişiyi ...........

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Bunlar klawye erkekleri oluyor arkadaşım :) klawye de yazarlar söverler sayarlar artistlik diz boyu karşına geldiklerinde tırt ....

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 2535 Toplam Mesaj: 13