folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bizim Evin Halleri - 2

Bizim Evin Halleri - 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Adam belkide dötünü taş'la siliyordur, herkes tuvalet kağıdı kullacak değilya, bu da dötünü taş'la silmiş doğal olarak deliğe atmış :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bizim eski büroda böyle tıkanmıştı çift daireydi. itfaiyeyi çağırdık yan dairenin tuvaletinden bi bastı basınçlı suyu boru açılmadı tüm tazyikli su bizim büronun tuvaletinden çıktı. hep beraber bok şelalesi seyretmiştik.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bok deyince başımdan geçen bi olay aklıma geldi.

nokia n95 in yeni çıktığı zamanlar yurtta kalıyordum. arkadaşın teki de almış o telefondan, hava ata ata kullanıyor hatta yanından da hiç ayırmıyor. birgün pijamalarıyla tuvalete gidiyor bizim eleman. cebinde n95. sıçıyor bir güzel tam götünü silerken telefon çalıyor. bu bizim meraklı bakıyım diyor kim arıyo acaba tam sıçarken. telefonu alırken elinden kayıyo telefon ve bok deliğine giriyor. götünü bile silmeden çıkıyo dışarı bağrıyo koridorda yardım edin yardım edin diye.

-ne var amk noldu niye bagırıyon ? (ben)

- olm telefon deliğe düştü

-ne deliği olm (ben)

- tuvalet deliği amk (gözleri dolmuş bir şekilde)

- ee git cıkart o zaman (ben)

- nası cıkarıyım olm :/ kımse de yemek poseti varmı dır lan elime gecirip alayım sunu ya, ühü ühü

- lan hepimiz sapız ne arasın yemek poşeti bizde (ben)

yemek haneye inip bulduk bi tane yemek poşeti. çocuk poşeti eline geçirip bir daldirmış kolunu deliğe, taa dirseğe kadar. elini çıkartıyo bok çıkıyo, telefon yok. bidaha daldırıyo derken tekrar tekrar daldırdıkdan sonra telefonu buluyo.

- olm o telefon boku yemiş sen daha ne ugrasıyorsun. (ben)

- yıkarız sımdı olm ya.

- malmısın amk, yıka iyice boku yesin (ben)

- yemiş yice kadar zaten (yüzü sarkık bir şekilde)

yıkıyo telefonu bir güzel. kurutma makinasıyla kurutuyor. ertesı gun takıyo bataryayı eskisi gibi çalışıyo fakat telefon bok kokuyo. gidiyor deodorant kutularını boşaltıyo nafile. hala bok kokuyo.

vel hasılı kelam halada kullanıyo telefonunu adam.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

nokia n95 in yeni çıktığı zamanlar yurtta kalıyordum. arkadaşın teki de almış o telefondan, hava ata ata kullanıyor hatta yanından da hiç ayırmıyor. birgün pijamalarıyla tuvalete gidiyor bizim eleman. cebinde n95. sıçıyor bir güzel tam götünü silerken telefon çalıyor. bu bizim meraklı bakıyım diyor kim arıyo acaba tam sıçarken. telefonu alırken elinden kayıyo telefon ve bok deliğine giriyor. götünü bile silmeden çıkıyo dışarı bağrıyo koridorda yardım edin yardım edin diye.

-ne deliği olm (ben)

- nası cıkarıyım olm :/ kımse de yemek poseti varmı dır lan elime gecirip alayım sunu ya, ühü ühü

yemek haneye inip bulduk bi tane yemek poşeti. çocuk poşeti eline geçirip bir daldirmış kolunu deliğe, taa dirseğe kadar. elini çıkartıyo bok çıkıyo, telefon yok. bidaha daldırıyo derken tekrar tekrar daldırdıkdan sonra telefonu buluyo.

- yıkarız sımdı olm ya.

yıkıyo telefonu bir güzel. kurutma makinasıyla kurutuyor. ertesı gun takıyo bataryayı eskisi gibi çalışıyo fakat telefon bok kokuyo. gidiyor deodorant kutularını boşaltıyo nafile. hala bok kokuyo.

bok kokuo diye n95 çöpe mi atıcaksın amq=) en iisini yapmış eleman :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Evin içine edilmiş...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hikaye güzel.acaba şimdide kokuyormu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:
    Gharzvog bunu yazdı:

-ne deliği olm (ben)

- yıkarız sımdı olm ya.

bok kokuo diye n95 çöpe mi atıcaksın amq=) en iisini yapmış eleman :D

aynısı basıma geldi ama bnmkisi 1100 dı yalnız ben işiyodum işedikten sonra suyu açmak için eğildim montumun cebinden  düştü telefon batarya bi taraftan tel bi taraftan hat bi tarftan kaya kaya deliğe düştü :) hay sıçim onlardan bi hayır gelmez artık deim suyu iyice actım :))

neyse yeni hat aldım yine gittim 1100 aldım ( ayrı bi sevgim var o telefona) neyse yine aynı mont var aradan 1 ay gecti yine aynı tuvaletteyim yine işiyorum (bu sefer tel hafızasında çok önemli numaralar var kaybetmeyi göze alamam) yine suyu açmak için eğildim yine düştü ama bu sefer tek parca halinde deliğe düştü işte... Vay a.q dedim bu sefer olmaz bu sefer seni kaybedemem dedim  lastik eldiven hazırda bekliodu almıştım koymustum tuvaletteki dolaba :)) giydim hemen daldırdım elimi çıkardım telefonu bataryayı çkardım telefonu suyun altına koydum üstüne sıvı sabun döktüm :) elimide sabunladım deterjanla sonra telefonu sabunladım yarım saat yıkama temizme eçalışması yaptım sonra bağ evindeyiz zaten dışarı taşın üstüne koydum (sac kurutma makinesi bozulmustu önceki gün) ertesi gün aldım telefonu bataryayı taktım çalıştı seviniyodum derken bi koku geldi burnuma telefonu yaklastırdım bok kokuyo amk o kadarda sabunladık deterjanladık yıkadık... lan ne yapsak ne etsek evdeki parfümümü telefona boşalttım kapağını açtım içini açtım felan sıktım iyice... telefon 1 ay parfüm koktu sonra etkisi gecti 1 sene kullandıktan sonra bozuldu... hala durur hatırası var die saklıyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Hoca sizin apartmandakiler neyle besleniyor, içleri çürümüş. Evin temizlik masraflarını da apartmandan toplayın derim, uğraşılmaz leş gibidir şimdi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ohannes :| hangi canlı böyle sıçabilir :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

O bokmu lan? Poşet gibi bişey sanırım o daha ayrıntılı çeker misin? 

"bea"
Toplam Hit: 7803 Toplam Mesaj: 51