Bizimle Çalışacak Arkadaş Arıyoruz(İş İlanı)
-
Herkese Merhaba. 2 yıldır bilgi işlem adı altında çalışmakta oldugum firmadan çok memnunum firma da benden memnun.AOF de ögrenci idim bugun diplomamı aldım artık mezunum aralık ayında allah kısmet ederse kısa donem olarak askere gidecegim. Çalıştıgım yer askerden sonrada beni istihdam etmek istiyor ama ben askerde iken bazı işleri yapmak için bir arkadas gerekiyor.
Firmanın bu duruma yaklaşımı 5 -6 ay için geçi bir elaman istihtam etmek ama arkadas işe yetkin olursa ben dondügümde (belki şartları iyi leştirilerek) bu arkadaşı kadrota tutmak yada ihtiyacı olan diger tanıtık firmalara referans olarak yönlendirmek.
Benim ve genel müdürümüzün ortak düşüncesi teknik lise mezunu(şahsi düşüncem gecici olmayı kabullenebilmek için) tecrubesi olmasada kavrama kabiliyeti olan kendini geçiçi gibi görmeyip işi sahiplenecek.
Tercihen Bayrampaşada oturan veya metro ile ulaşım saglaya bilecek.Düşünülen maaş 750-800. Kısa firma tanıtımı detaysız yaklaşık subeler ile birlikte 120-130 personel var çalışılacak yer merkez ofis patronlar hariç 10 kişi iş Tanımı Rutin işler Hergün serverda ve kullanılan ticari programdaki bir iki ufak tefek iş :P arada format Eltermilanlerindeki rutin aksaklıklar Subeler arası vnp baglantıda sorun cıkarsa felan cat -5 kablo döşeme çakma kullanıcıların yazıcılarla aralarındaki işleri düzenleme extralar sube sayımlarını kordine etmeye yardımcı olmak tüm teknik soruları cepalmak Paso rapor hazırlamak exceli bilmek tercihler Ahlaklı kişi olmak iş ahlakı nedir bilmek Ustunde AD olmayan 8 çekirdek işlemcili 12gb rem li bi server ne işe yarar anlaya bilmek Bilgisayar ingilizcesinden az cok anlamak sql server nedir bilmek ve select * from bıdıbıdı yaza bilmek yada cunlenın sonucundaki çıktıyı anlayabilmek ayrıca aşagıdaki gibi 2 tablonun tblurunler tblfelan ID adi ıd urunId soyadı 1 melek 11 1 hatun arasındaki bagı anlayabilecek yetide olmak + olarak işin getirecegi kariyer faydası olarak gördügüm bir iki nokta 13-14 yıldır profosyenel yöneticilik yapan birisi ile aynı odayı paylaşmak(Genel Müdürümüz).
inanın insana çok şey katıyor. mesai 8:30 --18:30 arası olsada genelde 9-19 arası işliyor. biraz uzun oldu ama detaylı yazayım dedım atladıgım şeyler olabilir İlgilenen Arkadaşlar buradan yada daha hızlı olarak ysfblade'et'gmail adresimden ulaşa bilirler
-
up
-
Aşagı yukarı ufak farklılıklarla beni tarif etmişsin ama hala okumaktayım şansım yok D:
-
çizik
edit:bayrampaşamı püf aynı şehirde bile değiliz
-
İş iyi de maaş düşük biraz.
-
Bu paraya mı (:
-
bu paraya server odasını temizlemeye adam alsınlar hocam kusura bakmada
-
sql sorgulatcan, ad yönetecek.printer tamir edecek,tesisatta çalışcak,networkten anlayacak,paket program desteği verecek.ofis programı bilecek.adam tavan arsında kablo çekerken telefon gelir.excelde makro varmış sen biliyonmu bimci kardeş yok bilmiyom iyi allah belanı versin.biliyom dese tavan arsından inip birde adamın ihtiyacı için formul kasacak.bide ahlaklı olacak,bence adama yaptıcaklarını eksik bile yazmışssın gibime geliyor.
meslektaşımsın.bukadr bu mesleği ayak altına indirmenin anlamı yok.bu admlar bize muhtaç arkadşım verceksin 1300.maş gelcek adama.800 lirayı markette haha hihi yapan çalıştıgı işin bile ne oldugunu bilmeyen çocuklar alıyor..heves işi diye bu işi bukadr ayak altın atmaylım lütfen.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
sql sorgulatcan, ad yönetecek.printer tamir edecek,tesisatta çalışcak,networkten anlayacak,paket program desteği verecek.ofis programı bilecek.adam tavan arsında kablo çekerken telefon gelir.excelde makro varmış sen biliyonmu bimci kardeş yok bilmiyom iyi allah belanı versin.biliyom dese tavan arsından inip birde adamın ihtiyacı için formul kasacak.bide ahlaklı olacak,bence adama yaptıcaklarını eksik bile yazmışssın gibime geliyor.
meslektaşımsın.bukadr bu mesleği ayak altına indirmenin anlamı yok.bu admlar bize muhtaç arkadşım verceksin 1300.maş gelcek adama.800 lirayı markette haha hihi yapan çalıştıgı işin bile ne oldugunu bilmeyen çocuklar alıyor..heves işi diye bu işi bukadr ayak altın atmaylım lütfen.
-----------------------------aynen katılıyorum hocam. müridimi ne kadar alıyor bilmem ama geçenlerde yanımızı yetiştirmek üzere sadece network ve son kullanıcı bazında az da olsa tecrübeli bir eleman aldık. 1000 liraya.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------sql sorgulatcan, ad yönetecek.printer tamir edecek,tesisatta çalışcak,networkten anlayacak,paket program desteği verecek.ofis programı bilecek.adam tavan arsında kablo çekerken telefon gelir.excelde makro varmış sen biliyonmu bimci kardeş yok bilmiyom iyi allah belanı versin.biliyom dese tavan arsından inip birde adamın ihtiyacı için formul kasacak.bide ahlaklı olacak,bence adama yaptıcaklarını eksik bile yazmışssın gibime geliyor.
-----------------------------
kesinlikle katılıyorum -
o paraya geçici işçi bulun üstüne ben domalıp verecem :-) hem size kurtarıcı olucak hem de 800 lira alacak :-)
ahlaklı işçi arıyosunuz ama iş ahlakına uymuyosunuz bence :-) emek bedava zaten bu ülkede amk :-)