B.Kesiri Bilen Arkadaslardan Ufak Bir Yardim
-
Arkadaslar iyi aksamlar.. Yarin sabah sinav icin cagis kampusunde olmam gerek.. Ama o tarafa hic yolum dusmedi bilgim yok.. Bugunde uyuyakaldim bakamadim kampuse. Ataturk parki, nefin oralar, dogumevi civarindan ulasim nasildir.. Bilgi sahibi arkadaslar yardimci olursa sevinirim..
-
normaldir trafik falan yok yani çağışa gideceksen hükümeti biliyo musun hacım? yada mehmet pehlivan heykelini onun ilerisinde uçak falan var atatürk parkı falan buraları biliyosan kurtdereli spor salonu var kocaman onun hemen sağ tarafından kalkıyor çağışa minibusler.. normal otobüs kalkıyor mu bilmiyorum bunu da ttm den öğrenebilrisn muhtemelen gidiyordur ;)
bu arada b.kesir niye yazdın Balıkesir yazaydın
-
Msjdan aliskanlik b.kesir =) telefondan giriyorum simdi.. Eyvallah..
-
B.kesir 'i Basit Kesir olarak düşünmemi sağlayan ve, "Allah Allah. ne ki zor olan çok uçuk bir şey mi var?" gibi düşünerek sorunu çözmeye programlı hala lys 1 mantığından çıkamamış beynimi söküp atmak istiyorum.
-
kurtdereli spor salolunu sor. herkes gösterir sana. onun hemen yanından kalkıyo minibüsler 20 dakkada çağıştasın. korkma kolay bulursun :)
-
Hocam eski fuari biliyomusun? Buyuk bi park suan da, icinde cafeler olan, gezi alanlari, havuzlari olan bi park. Onun tam karsisnda karakol var, karakolu karsina aldiginda sag tarafta kurtdereli spor salonu kaliyo. O spor salonunun tam karsisinda minibus duragi var, birsuru minibus vardir gorursun zaten, onlarin hepsi cagis kampusune giden minibusler. En son 1 tl ye goturuyolardi, smdi bilmiyorm:)) onlara atla, 20 25 dk. Sonra kampusun icinde inmis olarak bulursun kendini:))
-
bende bugün ordaydım çağış kampüsü fen-edebiyat fakültesi :)
Çevre yoluna girip - biga yoluna sapıcaksın yolda sol tarafta kalıyo zaten
ama erken çıkmaya çalış bugün 2 saatte vardık 45 dklık yolu
-
Yardimlariniz icin tesekkurler.. Basit kesirde iyi geldi =)