Bla Bla Car?
-
daha demin haberlerde gördüm
adam istanbul - izmit arasını 8 tl götürüyor mercedes ile hemde :D
-
o mercedesle götüren birinin şoförüdür, araç boştayken para kazanıyordur.
Hocalar fikir çok güzel, ilk günler problem olmaz ama bir tvye falan çıkarsa arkasından taksiciler, dolmuşçular vergisiz kaçak yolcu taşıyorlar ekmeimizle oynuorlar hülooğ diye toplu şikayete başlarlar.
-
-
http://video.haberturk.com/haber/video/istanbul-izmit-arasi-8-tlye-indi/126162
ben bunu izledim başka bir yerde de görmedim
-
anladık böbrek peşindesinizde kardeşim neden otobüs fiyatı kadar para istiyorsunuz :)
-
yolyola.com da var..
-
darkroques61 bunu yazdı
yolyola.com da var..
sanırım en çok kullanılan bu
-
trampfd bunu yazdısenator25 bunu yazdırakkoc bunu yazdı
olmaz hocam turkiyede boyle bir dalga dumen. 2 gun sonra arabasina aldigi kisiyi sikip oldurup yolun kenarina atarlar. sen ben sorumluluk kabul etmiyorum desen bile aracilik vs den giydirirler birseyler. projeden illalah edersin.
:D adam eşiyle tatile gidiyor yolcu arıyor mesela?

böbrek.avi
swinger.avi
-
bunu Valencia'dan Madrid'e giderken kullanmıştım, tabi ispanya'da otobüs fiyatları bir miktar daha pahalı kalıyordu ama ondan öte otobüsler çok yavaş kalıyordu arabalara göre. Baya iyi de geçmişti de, türkiye'de zaten otobüs fiyatları baya uygun ve yeterince hızlılar da, bence çok tutmaz. Bir de dediğiniz gibi güvenlik problemi var ki ondan hiç bahsetmeye gerek yok, hala gelişmemiş bir ülkeyiz.
XpertVision tarafından 01/Eki/14 02:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Sistem birçok yönden çok riskli
-ilk olarak herkesin dediği suç riski var
-daha sonra bindiğin arabada soförün aracı kullanışı var yani adam belki deli gibi sürüyor.
-şoför açısından da kaza yaparsan ve yanındakine bir şey olursa direk adam öldürme/yaralama suçundan alıyorlar şikayet geri çekilmezse de mahkemelik oluyorsun.
-şoför seni yarı yolda bırakabilir veya şehirde nereye bırakacağın konusunda anlaşmazlık çıkabilir.
daha çok çıkar da ilk aklıma gelenler bunlar.