Black Friday !! (İndirimleri Kaçırmayın)
-
hosgator sinirsiz alanadi eklemeye izin verdigine gore hosting hizmeti saglamak icin kullanilabilir mi?
Farkli yonetim paneli verilmez ama alicilar sadece ftp hesaplarindan is gormeyi kabul ederler mi acep? (:
Birde lokasyonlar arasinda Turkiye var mi? -
telekom bunu yazdıhosgator sinirsiz alanadi eklemeye izin verdigine gore hosting hizmeti saglamak icin kullanilabilir mi?
Farkli yonetim paneli verilmez ama alicilar sadece ftp hesaplarindan is gormeyi kabul ederler mi acep? (:
Birde lokasyonlar arasinda Turkiye var mi?olmaz o iş hocam yapılabilir belki denemedim de adamlar database acsa panelden senmi acacan tek tek adamlara.Lokasyonlarında da Türkiye yok diye biliyorum.
-
insidae bunu yazdıtelekom bunu yazdı
hosgator sinirsiz alanadi eklemeye izin verdigine gore hosting hizmeti saglamak icin kullanilabilir mi?
Birde lokasyonlar arasinda Turkiye var mi?
olmaz o iş hocam yapılabilir belki denemedim de adamlar database acsa panelden senmi acacan tek tek adamlara.Lokasyonlarında da Türkiye yok diye biliyorum.
Eyv. hocam,
Belki sisteme kisitli mudahale edebilecek bir script vardir. Misal WHMCS'de musteri panelinden kullaniciya tanimli on ekli veritabanlari olusturma, silme gibi islemler yapilabilir diye dusunuyorum.
Neyse %75'i bir kere daha gorursem affetmem. :) -
telekom bunu yazdıinsidae bunu yazdıtelekom bunu yazdı
olmaz o iş hocam yapılabilir belki denemedim de adamlar database acsa panelden senmi acacan tek tek adamlara.Lokasyonlarında da Türkiye yok diye biliyorum.
Eyv. hocam,
Belki sisteme kisitli mudahale edebilecek bir script vardir. Misal WHMCS'de musteri panelinden kullaniciya tanimli on ekli veritabanlari olusturma, silme gibi islemler yapilabilir diye dusunuyorum.
Neyse %75'i bir kere daha gorursem affetmem. :)100 bin dosya sınırı var bakma sınırsız dediğine alanı sınırsız ama dosya sayısında sınır var 4 tane site koydum 2 sinde adam gibib ir eşy kurulu 10 bin dosya yüklendi bile ama panelden veri arşivi oluşturacaksan zipleyerek bu sayıyı düşerebilirsin
-
SeRDaR bunu yazdıtelekom bunu yazdı
insidae bunu yazdı
telekom bunu yazdı
Eyv. hocam,
Neyse %75'i bir kere daha gorursem affetmem. :)
100 bin dosya sınırı var bakma sınırsız dediğine alanı sınırsız ama dosya sayısında sınır var 4 tane site koydum 2 sinde adam gibib ir eşy kurulu 10 bin dosya yüklendi bile ama panelden veri arşivi oluşturacaksan zipleyerek bu sayıyı düşerebilirsin
Tesekkurler hocam,
Sinirsiz alan, 2 TB kota gibi bir sey olmus bu. (: -
black friday sımdı degıl gencler boxıng day denılen gun black frıday bunlr sadece satıs için yapılan ufak tefek reklamlar ünder amca diskoya gotur bızı