Black Swan- Siyah Kuğu
-
çok çok ağır film ya bayılıcak gibi oldum
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu filmi izlerken sanki hep birşey olacakmış beklentisi ile izledim. Mk filmin sonu geldi ben hala bekliyorum :D sokarım böyle filme dedim. Zevk meselesi ama beğenmemiştim bu filmi.
-----------------------------tek link verebileceğin başka bir film var mı :| robinsonun zevkiyle kuyuya inmeyelim.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu filmi izlerken sanki hep birşey olacakmış beklentisi ile izledim. Mk filmin sonu geldi ben hala bekliyorum :D sokarım böyle filme dedim. Zevk meselesi ama beğenmemiştim bu filmi.
-----------------------------sen bi de küçük sırları izle :W ofilmi izledikten sonra hayattan soğudum. 1 hafta afedersiniz s.çamamıştım :F
bu filmi müritler mümkünse kranlık sessiz ve hiç bişey düşünmeden tek başınıza izleyin. inanın sevişme sahnesinde içimde hiç cinsel bişiler bile düşünmedim.Ama çok skiyo adamı be hele duygusalsanız vay halinize :W
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------tek link verebileceğin başka bir film var mı :| robinsonun zevkiyle kuyuya inmeyelim.
-----------------------------burda tonla var http://divxm.com/tek-link-divx-filmler-f111.html
ama hacı tavsiyem torrentz.eu ya gir arama yap. orda yok yok.
ha torrent kullanmıcam diyosan da aynen gir oraya ara filmini. sonra tıkla filme. en üstteki direct downloada tıkla.
torrentsiz indir. herşey var. ha bi de bs player yüklediğinde otomatik altyazıları da buluyo. ohh miss
-
İzlerken kapatmamak için çok direndim sonuna kadar ammavelakin iyiki seyretmişim dedim.
Gerçekten ilerlemesi ağır bir film ancak başarılı olmuş tavsiye ederim.