Blackberry Almayı Düşünüyorum Yardım
-
Blackberry telefonlarıyla aşırı ilgilenmeye başladım ve Bold 9700 ve 9900 ü bayağı beğendim ama fiyatları beni biraz korkttu(9700 ama 990 değil onun fiyatı bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ? ).Kullanlar tavsiye edermi benim bilmediğim daha birsürü model onları bırak bu daha iyi diyen varmı?Daha ucuza kullanışlı diyen varmı yardııım : )
Şimdiden teşekkürler..
-
curve 9300 kullaniyorum gayet memnunum. curve 9300'ede bir bak istersen bold almadan once.
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
Blackberry telefonlarıyla aşırı ilgilenmeye başladım ve Bold 9700 ve 9900 ü bayağı beğendim ama fiyatları beni biraz korkttu(9700 ama 990 değil onun fiyatı bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ? ).Kullanlar tavsiye edermi benim bilmediğim daha birsürü model onları bırak bu daha iyi diyen varmı?Daha ucuza kullanışlı diyen varmı yardııım : )
Şimdiden teşekkürler..
-----------------------------hocam yurtdışından pasaporta işleterek getirebilecek bir arkadaşın varsa burda bulaşmadan ordan getirt. Blackberry torch modelleri 400$ bold modelleri 300$ civarında.
-
hocam diğer modellerini bilmiyorum ancak bende curve 8520 var çok uygun bi fiyata aldım 430tl bide ayda 16 tl ödüyorum bis paketi aldım. telefonun application bölümünden onbinlerce uygulamayı ücretsiz indirebiliyorsun ayrıca bu paketi aldığında e-mail lerini telefona bağlıyorsun anında elinin altında oluyor kendi uygulaması facebook msn whatapp kurdugunda örnek facebook da bildiirm gelince telefona düşüyor direk anlayacağın mükemmel ötesi bi sistem doyum olmuyor telefona ses kaliteside cx300 ile birlikte mükemmel. bold lar çok pahalı bu telefonla aralarındaki tek fark bunun 3g sinin olmaması inan oda hiç işime yaramıyor kesinlikle öneririm curve 8520
-
9800 şiddetle tavsiye ederim ama Samsung Galaksy serisini de düşün derim ;))
-
Madcrazy bunu yazdı:
hocam diğer modellerini bilmiyorum ancak bende curve 8520 var çok uygun bi fiyata aldım 430tl bide ayda 16 tl ödüyorum bis paketi aldım. telefonun application bölümünden onbinlerce uygulamayı ücretsiz indirebiliyorsun ayrıca bu paketi aldığında e-mail lerini telefona bağlıyorsun anında elinin altında oluyor kendi uygulaması facebook msn whatapp kurdugunda örnek facebook da bildiirm gelince telefona düşüyor direk anlayacağın mükemmel ötesi bi sistem doyum olmuyor telefona ses kaliteside cx300 ile birlikte mükemmel. bold lar çok pahalı bu telefonla aralarındaki tek fark bunun 3g sinin olmaması inan oda hiç işime yaramıyor kesinlikle öneririm curve 8520
-----------------------------Kamera kaç mb hocam ?
-
15 Eylülde çıkıcak olan Blackberry 9900 fiyatı açıklandı müridler 660 avro yani yaklaşık olarak 1.400 alıcam Blackberry kafaya koydum ama modele daha karar vermiş değilim ama en yakın 9900 :D Yardıım : )
-
+ BIS hizmetinide alman gerekir onuda fiyatlarına ekle almadan önce.
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
9800 şiddetle tavsiye ederim ama Samsung Galaksy serisini de düşün derim ;))
-----------------------------Sende varmı hocam torch ? bunuda beğendim haaa : )
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------+ BIS hizmetinide alman gerekir onuda fiyatlarına ekle almadan önce.
-----------------------------Nasıl yani ?
-
Blackberry teleefonlar operatörlerin verdiği BIS hizmeti olmadan bi boka yaramıyor onuda bir araştır istersen.