Blackberry Curve 8520 Vs Nokia E72
-
bende e72 kullanıcısıyım hatta su anda telden yazıorum ınternet hızı gercekten super hem 3g hemde wireless msjlarda da cooooooooook ıyı bence ama ıste smbıyan olması can sıkıcı androıt fln olsa daha daha ıyı olurmus ben e72 tavsıye ederım
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------cihazı 399tl ye alıosun 9,90'da rim aboneliği alıosun o dedikleri 30 tl de rim aboneliği bmm kullanabilmek için yani o 9,90ı iptal etmezsen elinde sınırsız internet paketin we eim aboneliği olucak 9,90a yok ben sadece internet alıtım dersende 8tl vodafone da internet.
gelelim e72 curve sorusuna
kamera konusunda e72 züker ekran kaliteside aynı şekilde ebat olarak curve daha küçük uyg yönünden daha zengin sar değeri daha düşük. ama biraz oyuncak gbi kalıyo ele alınca malzeme kalitesi flan düşük. int konusunda e72 kesinlikle 3g+sı war birkere. ayrıca symbian'a opera yükleyerekte tarayıcı hızını üst seviyelere taşıyabilirsin. ama bb.alırsan bunlara gerek kalmaz milliyet hber facebook vs. vs. gbi blindik ve çok kullanılan siterin app'lerini yüklersin bu durumu ortadan kaldırırsın.
sonuç tercih senin :D
-----------------------------
suanda lg kt520 kullaniyorum 3g ile gayet iyi neti bb de beni sinirlendirecek kadar bi yavaslik varmi cunku ben pcden daha cok telden nete giren biriyim birde bbm i aktif olarak kullanicam eger alirsam -
tabikide bb