Blackberry Nasıldır?
-
Prometheus bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Hocam Blackbery çok iyi telefondur, güzeldir, hoştur, karizmadır ama uzak dur kesinlikle.
naısl bi yorumdur la bu :S kız olsa gösteriyo ama elletmiyo ondan dedi dicem de elektronik la bu :D
Öyle deme Blackberry'nin modelleri karizma durur.Turkcell zamanında Türkiye'ye Amerika'da iş adamları bunu kullanıyor diyerek bizim plaza insanına iteledi.Adamlar zarara girdiler az kaldı iflas edeceklerdi tuttular blackberry 10 işletim sistemini çıkardılar ama o telefonlar 2.000 lira civarı.iPhone, Galaxy parasına uygulaması olmayan telefon. :)
-
wordros bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.
bbm in iphone yada android e gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz :) Bbm Blackberry nin kendine özel bir mesajlaşma uygulamasıdır ve anlaşmaları doğrultusunda bilgi paylaşımı yapmaz esprisi arkadaşlar arasında daha rahat konuşabiliyoruz bi terettüt söz konusu bile olmuyor + olarak blackberry uygulama kullanmak yada telefonu pc gibi kullanmak isteyenler için değilde daha çok sosyal ağlar ve özel mesajlaşma servisi bbm i kullanmak için idealdir açılması geç sürüyor diye telefonu almamak aptallıktır. :) şarjıda güzel gidiyor dediğim gibi sosyal ağlar - ve özel güzel özellikler için blackberry idealdir oyun oynayamaz diğer internet işlerini yapamazsın fazla ama :)
http://www.tahribat.com/Forum-Blackberrynin-Bbmi-Android-Ve-Iosa-Geliyor-178935/
-
Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.
bbm in iphone yada android e gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz :) Bbm Blackberry nin kendine özel bir mesajlaşma uygulamasıdır ve anlaşmaları doğrultusunda bilgi paylaşımı yapmaz esprisi arkadaşlar arasında daha rahat konuşabiliyoruz bi terettüt söz konusu bile olmuyor + olarak blackberry uygulama kullanmak yada telefonu pc gibi kullanmak isteyenler için değilde daha çok sosyal ağlar ve özel mesajlaşma servisi bbm i kullanmak için idealdir açılması geç sürüyor diye telefonu almamak aptallıktır. :) şarjıda güzel gidiyor dediğim gibi sosyal ağlar - ve özel güzel özellikler için blackberry idealdir oyun oynayamaz diğer internet işlerini yapamazsın fazla ama :)
aheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy http://www.blackberry.com/bbm.html
-
Nokia e72 alma. Bende var hatta şu an onunla yazıyorum. Blackberry işletim sistemine laf söyleniyor ama e72 çokmu iyi. Artık yazılımı olmayan, olanlarında eski sürüm olduğu symbian kullanıyor. O kadar boşlanmış bir sistemki tahribatın son anketinde bile yok. Symbian bitti.
Klavyeli istersen samsung lar var ve bir kısmının işletim sistemi android. Yazılım sıkıntısı çekmessin.
Açıkcası hiç blackberry kullanmadım öneride bulunanam. Sağdece diyebileceğim blackberry alacağına windows 8 li lumia al daha iyidir. -
http://us.blackberry.com/bbm.html
https://www.google.com/search?q=bbm+iphone
Ayrıca 9900 bold almıştım zamanında, en iyi blackberry diye, iphone un "i" si olamazdı. %500 zararla zor sattım.
-
vaybe uzak kalmışız farklı bir sistem olucaktır sanırım. hayırlısı olsun bbm candır :)
-
torch 9800 2 senedir kullanıyorum. gayet memnununm hala kullanıyorum. kamera dısında bi sıkıntısı yok valla canavar gibi.
-
Aslına bakarsan Blackberry kadar boktan bir telefon yok. Hem görüntüsü kötü, karizması yok, yazması ayrı dert, cebine sokması ayrı dert, ama yine de bir düşün derim alırsan pişman olmazsın.
-
Hocam 3 modelini kullanmış ve android e dönünce dünyası değişmiş biri olarak şöyle diyelim gerçeklere dönelim ;
Blackberry de yazışmak ( mesajlaşmak, mailleşme, sosyal zımbırtılar ) ve konuşmak dışında başka hiçbir halt yiyemezsin.
-
beyler bana uygulama lazım değil neden derseniz 400-500 liralık androidle kullanacağım uygulamaya koyim zaten. sony experia z alırsam bigün o zaman sormam android mi iphone mu blackberry mi diye :S
benim merak ettim mesela şu an 300 liraya falan ikinci el veya sıfır blackberryler bulabiliyoruz 2mp kameralı. böyle birşey idare eder mi? zaten yapacağım iş bol bol mesajlaşmak, feyzpuka bakmak, maillere bakmak, günlük hayatta idare edecek eli yüzü düzgün resimler çekmek. bir de müzik dinlerim en fazla. ama kalkıp da bu fiyat aralığında dokunmatik bişey alıp parayı çarçur etmek istmeiyom. dokunmatik dediğin 4 inch olacak en az. her işini görecek, deveye hendek atlatma uygulaması olacak.
bis falan diyonuz ben bilmiyodum biraz araştırdım da bu olmadan nete giremiyomuşuz galiba doğru mu? wirelessten girmiyor mu bis olmadan?