Blackhat Hit Yağdırmacık
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
kuruyorum içinde alatım var sizde kurun. ama ne işe yaradığını anlamadım nasıl kullanılacak onuda bilmiyorum=)
-----------------------------kabataslak biliyorum kullanımı proxy buluyorsun hit arttırıyor
ne kdar proxy o kdar hti ama denemedim tam bilmiyorum :)
-----------------------------hayır ne alakası var:) ping sitelerine otomatik olarak ping atar ve belirlediğiniz kelimelerde üst sıralara çıkmanızı sağlar gibisinden birşey olması gerek adından anladığım kadarı ile.
-----------------------------sende mantık yürüttün bende :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
kuruyorum içinde alatım var sizde kurun. ama ne işe yaradığını anlamadım nasıl kullanılacak onuda bilmiyorum=)
-----------------------------kabataslak biliyorum kullanımı proxy buluyorsun hit arttırıyor
ne kdar proxy o kdar hti ama denemedim tam bilmiyorum :)
-----------------------------hayır ne alakası var:) ping sitelerine otomatik olarak ping atar ve belirlediğiniz kelimelerde üst sıralara çıkmanızı sağlar gibisinden birşey olması gerek adından anladığım kadarı ile.
-----------------------------peki bunu üst sıraya çıkmasını istediğimiz siteye yüklicez dime? bide kullanımını türkçe olarak biri anlatsa :| bunlar değerli şeyler :W
-
ben yalnız bu sql dump işini anlamadım yeni bi db açtım ve içine sql yazan şeyi import ettim ee sonra :/ tablo mablo yapmadı ama doğru bi şekilde import etti falan dedi ama tablo yok :| bu sql dump nedirki acaba :/
-
ahanda burda:http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=86278
istekleri pm ile alıyorum gold yada silver makaleleri:D
-
yaw bu çalışmıyo yardım edin :W
-
sonra radmin beni arasın yana yana:D
aslında iyi fikir eve r10 gold makaleleri ve gold paylaşımları tahribatta yayınlayacağım. :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------sonra radmin beni arasın yana yana:D
aslında iyi fikir eve r10 gold makaleleri ve gold paylaşımları tahribatta yayınlayacağım. :)
-----------------------------Yayınla kardeşim sen büyük sevaba girersin herkes zengin değil bu memlekette,bizde faydalanalım biraz.