Bleach(İstek)
-
Bleachla narutonun yapımcısı zaten aynı. Kalite anime 2 side bleach 20 den sonra asıl zevki veriyo.
One Piece gelince vallahi onun sonunu benim torunlar görür heralde.Hersey güzel derken tayfa dağıtıldı araya başka olay girdi ölme eşeğim ölme.
Kısa animeler o kadar zevkli gelmiyo bana. -
-
Önce Naruto daha sonra Naruto shippuden
-
bleach 200 sonrası varmı arkadaslar :) 200 e kadar ındırdım hepsini
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
bleach 200 sonrası varmı arkadaslar :) 200 e kadar ındırdım hepsini
-----------------------------hocam reklam gibi algılanmasın ama animeou çeviri grubu çevirmişti 200'den sonrasını yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada süper animedir bleach , Naruto , One Piece en son da bleach izledim niye geç izledim diye kendime sövdüm : )
başlamayanlar başlasınlar.Bu arada death note'la başlamayın animelere yoksa zeka oyunları bakımından diğerlerinden beklentileriniz coğalır hayal kırıklıgına ugrarsınız : )
-
AnimeFreak.tv den izleyebilirsiniz serinin tamamını . Görsellik olarakta standartların üzerindedir görüntüleri. Seriyi yakaladıgında Her carsamba yeni bölümünü indirip izlersin. Şuan da 270 te seri. 225 ten sonra nerdeyse 45 bölüm filler direk geçebilirsin.
Naruto serinin ilk kısmı 200 bölüm civarında 135 ten sonra direk naruto shippudene geçilebilir. Şuan 160 ta Ns. Ve en izlenilesi bölümler başlıyor. İkisinide tavsiye ederim.
-
animelerde biten seriler dışında izlenmiyor devam eden serileri mangadan takip etmek daha mantıklı
-
zati one piece takıp edıyorum black 200 deyım
Naruto herkes soluyo bunu ama baslarmıyım bılmıyorum ıyı dıyorlar
ben her zaman favorım one pıece :)
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
zati one piece takıp edıyorum black 200 deyım
Naruto herkes soluyo bunu ama baslarmıyım bılmıyorum ıyı dıyorlar
ben her zaman favorım one pıece :)
-----------------------------Aslında naruto izlenilebilir bir seri özellikle 1 sezonu gerçekten beğenirsin.
Ama shippuuden'de bazı şeyleri abarttılar cogunluk begenmiyor : )
bu arada animefreak'de bazı bölümde senkron kayması veya altyazı olmaması gibi durumlar varmış . Kotalı değilsen fansub olarak izle hocam görüntü kalitesi online izlemeye göre kat kat iyidir : )
-
hocam ben arşivliyorum ole pis bi huyum var onlıne bana gore değil kota sıkıntım yok:) lınkler olsaydı iyi olurdu