Blendere Yakından Bakalım
-
Bende ne zamandir anasayfadan bu basliga bakip kendi kendime diyorum ki " ulan bizim bu eleman ne diye blendır konusu acar ki, manyadi mi acep :| " diyordum..
megerse o blendır ile bu aynı degilmis...
Sorry dostum :F
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Bende ne zamandir anasayfadan bu basliga bakip kendi kendime diyorum ki " ulan bizim bu eleman ne diye blendır konusu acar ki, manyadi mi acep :| " diyordum..
-----------------------------Yemek ısmarlarsan blender muhabbetine geçerim.. (zaten her zaman sen ısmarlıyorusn :D)
Ne demek efenim :) sen gel yeter ki...
-
TeknikA bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------Yemek ısmarlarsan blender muhabbetine geçerim.. (zaten her zaman sen ısmarlıyorusn :D)
Ne demek efenim :) sen gel yeter ki...
-----------------------------git lan, kullandirtmam kendimi :D
her zaman yoldasim..yemegin lafi mi olur :)
-
Kutu bile çizemediğim pırogram... 24 saat tutmamıştım makinada...
-
ltcelik bunu yazdı:
Kutu bile çizemediğim pırogram... 24 saat tutmamıştım makinada...
-----------------------------Eğitim şart hocam....
-
bende blender diyince şu mutfak robotu gibi bişey sanmıştım :D onunla ilgili bişey sandımdı :D
-
yeni "will it blend?" videosu çıktı sanıdm :D
-
Big Buck Bunny bu kısa animasyonda blenderden çıkma http://www.youtube.com/watch?v=PcBECFLXmuc
-
Gerçekten güzel şeyler yapılabiliyormuş ama çok karışık geldi :(. Birde python u yüklemek mi gerekiyor sitesine yönlendirdi de program kurunca.