Blizzard'ın 1 Haftalığına Yaptığı İndirim
-
skyrim online çıksın bu oyunlar tarih olacak satsınlar 5 eurodan 3 eurodan
-
Keyr00t bunu yazdı
komikmiş..
-
DrkDvl bunu yazdı
benim 2 sorum olcak.
1) ben bu oyundan 2 adet alsam birini arkadaşıma verebilir miyim ?
2)oyunu satın aldıktan sonra mı üyelik süresi başlıyor yoksa key girip oyunu aktif ettikten sonra mı ?
1) Oyun paket pakettir. İlk paketten 2 tane aldığında elinde 2 tane key olucak arkadaşına o keyi vererek oynayabilirsiniz.
2) Key girdiğin saniyeden itibaren oyunun aktif oluyor ve o an girebiliyorsun.
Sitedeki ilk 5€'luk pakette 80 levele kadar oynayabiliyorsun.
Cataclysm paketinde 85'e kadar kasabiliyorsun.
Mists of pandaria paketinde ise 90'a kadar kasabiliyorsun. Ama 90 olabilmen için bütün paketleri 2 kere alman gerekiyor arkadaşın ile oynaman için.
Edit;
Ayrıca paketleri aldıktan sonra nekadar oynama süresi veriyorlar bilmiyorum büyük ihtimal 1 ay oynayabiliyorsundur. 1 ayın sonunda tekrar yenilemen gerekiyor oyun süreni.
Bunun için ya blizzardın sitesinden 1 aylık kredi kartı ile alabilirsin veya ben Sanalsaray'dan 2 aylık alıyorum 50 liraya ordan da alabilirsin.
Branxian tarafından 23/Haz/13 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Branxian bunu yazdıDrkDvl bunu yazdı
benim 2 sorum olcak.
1) ben bu oyundan 2 adet alsam birini arkadaşıma verebilir miyim ?
2)oyunu satın aldıktan sonra mı üyelik süresi başlıyor yoksa key girip oyunu aktif ettikten sonra mı ?
1) Oyun paket pakettir. İlk paketten 2 tane aldığında elinde 2 tane key olucak arkadaşına o keyi vererek oynayabilirsiniz.
2) Key girdiğin saniyeden itibaren oyunun aktif oluyor ve o an girebiliyorsun.
Sitedeki ilk 5€'luk pakette 80 levele kadar oynayabiliyorsun.
Cataclysm paketinde 85'e kadar kasabiliyorsun.
Mists of pandaria paketinde ise 90'a kadar kasabiliyorsun. Ama 90 olabilmen için bütün paketleri 2 kere alman gerekiyor arkadaşın ile oynaman için.
Edit;
Ayrıca paketleri aldıktan sonra nekadar oynama süresi veriyorlar bilmiyorum büyük ihtimal 1 ay oynayabiliyorsundur. 1 ayın sonunda tekrar yenilemen gerekiyor oyun süreni.
Bunun için ya blizzardın sitesinden 1 aylık kredi kartı ile alabilirsin veya ben Sanalsaray'dan 2 aylık alıyorum 50 liraya ordan da alabilirsin.
çok sağol hocam. bu aralar oynayamıcam ama indirimi kaçırmamak için sormuştum bitmeden alıyım bari.
-
Holyzone bunu yazdı
brazzers diye okudum :| Yatma vakti geldi.
ben de bi umutla girdim amk bilgisayar oyunu çıktı.
-
hay ben brazzers diye girdim konuya cıktım
-
Keyr00t bunu yazdı
wow'u tahtından edecek bir oyun yok. üzgünüm.
-
Keyr00t bunu yazdı
skyrim online hero engine ile geliştiriliyor. klasik bir mmo dan fazlasını beklemeyin çünkü motoru kullandığım için biliyorum öyle harikalar yaratabileceğin bir motor değil klasik mmo ögeleri var onlarlada kült bir oyunu yıkmak...
-
DrKill bunu yazdı
sadece wow ucuz oda zaten sorun oyunu almak değil oyunun aylık ücretini ödemekten geçiyor. Adamlar starcraft'ın 1. sürümüne bile 19€ istiyor.
Her ay 12.99 euro server ücreti vereceksin, ama bu gözünü korkutmasın. Biriktirdiğin altınlarla gametime takası yöntemini deneyebilirsin, tabi zamanla bu konu adına profesyonelleşeceksin. Gametime ı Gittigidiyor ve Sanalsaray gibi sitelerde ucuza da alabilirsin.
Payment ile ilgili bir forumda aldığım cevap bu. Ha o gold u ne kadar sürede rahat elde eder hale gelirim bilmiyorum ancak fazla sıkıntı değilmiş gibi duruyor.