folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Blog Açtım, Önerileriniz Görüşleriniz ?

Blog Açtım, Önerileriniz Görüşleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Cümleten iyi günler.

Bu aralar canım sıkılıyo baya bi, dedim açayım bi blog. Karalarım bişeyler. 

Site işlerinde sıfırım bilgim yok, ucundan şimdilik tutuyorum. Zaten bir sürü materyal var google da youtube da vs. Ordan baka baka deneye yanıla yapmaya çalışıyorum.

Sizden öneri bekliyorum, işin başında oldugumdan neyi nasıl yapayım, nerde durayım vs. Gibisinden. Yani sizin, ben yaptım şöyle oldu sen bunu yapma, bunu yap daha iyi olur gibisinden fikirlerinize ihtiyacım var.

Siteyi dogruladım, sitemap olayınıda hallettim, googleda bildirdim siteyi. Daha başka neler yapabilirim index olayı için ? Yeterli mi bunlar ? 

Zaten günlük 1 yazı giriyorum. Birde aynı isimde facebook da sayfa açtım birazda onu kasarım. 

Blog bu :)

http://futboluhissetmek.blogspot.com.tr

Şuan baya hevesli gidiyorum bakalım :) öyle para kazanayım filan degil ilk amacım. Biraz insanlarla etkilesimde olmak biraz hitap seklimi kelimeleri kullanis seklimi guzellestirmek amacım.

Önerilerinizi bekliyorum.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

Hocam insanları etkilemek istiyorsan klasik olanın dışına çıkman lazim biraz bloğa baktım klasik yazılar olmuş.Her zaman farklı bakış açıları ilgi uyandırır.Demek istedigim zaten var olan birşeyi insanların gözüne sokup bende yapıyorum  deyip ilgilenmelerini bekleme.

Freedoom is not free.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

blogspot candır. :D 

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

resimleri hep yazıların altına koymuşsun tam tersi olacak. en üste koyup altına yazı yazman gerekir

tema çok zayıf geldi. blogspotların ayarlar kısmında dünyanı teması var. oradan süslü birşeyler seç

yine ayarlar kısmında gadget denilen bölümler var oradan siteye haber, hava durumu notlar gibi birşeyler ekleyebilirsin. hattta akvaryum yada seviğin sitelerin linklerini

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

resimleri hep yazıların altına koymuşsun tam tersi olacak. en üste koyup altına yazı yazman gerekir

tema çok zayıf geldi. blogspotların ayarlar kısmında dünyanı teması var. oradan süslü birşeyler seç

yine ayarlar kısmında gadget denilen bölümler var oradan siteye haber, hava durumu notlar gibi birşeyler ekleyebilirsin. hattta akvaryum yada seviğin sitelerin linklerini

Tema isine daha girmicem, bi once icerigi doldurmam lazım. Ki süslü bisey zaten düşünmüyorum.

Resimin altta yada üstte neyi farkedicek yani onu anlayamadim ?

@OFree saol hocam, biraz daha stili degistireyim o zaman. Ben ilkten kasmayım fazla diye düşünmüştm :) eyvallah.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Tema isine daha girmicem, bi once icerigi doldurmam lazım. Ki süslü bisey zaten düşünmüyorum.

Resimin altta yada üstte neyi farkedicek yani onu anlayamadim ?

@OFree saol hocam, biraz daha stili degistireyim o zaman. Ben ilkten kasmayım fazla diye düşünmüştm :) eyvallah.

tema kısmını sen bilirsin tabi ama ciddi düşün bence

çünkü bazı bloglar var com lu sitelere taş çıkartır. hatta bazen adres çubuğuna bakınca anlıyorum blog olduğunu öyle güzel

hemde daha ağır durur. şimdilerde herkesin blog açtığını varsayarsak fark edilmek iyi olur. madem girmişsin bir işe

resim konusuna gelince, çok şey fark eder. dünyanın dergisi gazetesi sitesi var hepsinde resimler başta olur. ve vardır bir bildikleri değil mi

çünkü insan beyni resimleri çok kısa sürede algılar ve akılda daha çok tutar. siteye girdiği anresmi gören yazıyıda okur. sitede hızlı dolanmayı sağlar. çok resime boğmakta kötüdür.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

kendin mi yazdın hocam

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

kendin mi yazdın hocam

Evet hocam hepsi kendi yazım, alıntı filan yok yazilarimda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    murdery bunu yazdı

kendin mi yazdın hocam

çok iyi hocam..özgün yazıları sevmişidir.devamını dilerim

hayırlı olsun bol kazanç getirsin inş. 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    murdery bunu yazdı

kendin mi yazdın hocam

çok iyi hocam..özgün yazıları sevmişidir.devamını dilerim

hayırlı olsun bol kazanç getirsin inş. 

Eyvallah hocam, tesekkur ederim :)

Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 10