Blog Tutanlar ?
-
www.ahmetcotur.com aldım. Wordpressimi kurdum , Temamı kendime göre ayarladım. Ama bir türlü girecek içerik bulamıyorum. Giriyorum panele 10-15 dk ne yazsam diye bakıyorum sonra söve söve çıkıyorum :) bişiler diyin hevesimi getirin! siz blogunuzu nasıl tutuyorsunuz ? Bi yazın hele :)
-
oha hocam komşu zikiyle gerdeğe giriş olacak.
Ya gerçektende günlük gibi yaparsın, her gün başından geçen ilginç şeyleri eklersin,
ya bildiğin konularda bilinmeyenleri, piyasada olmayanları yazarsın,
ya arge gibi birşeyler yaparsan onları girersin
vs.. vs..
-
ilgi alanlarn ne hocam ne bilek biz senin ne yazabileceğni :) :)
ne yersn ne içersin ncisin vs vs :d -
sıkıntılarını, isyanlarını, sorunlarını, beğendiğin şeyleri, o gün yaşadığın olayları falan yaz
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
ilgi alanlarn ne hocam ne bilek biz senin ne yazabileceğni :) :)
ne yersn ne içersin ncisin vs vs :d
-----------------------------herşeyi yazarım bazen blogla konusuyorum (: tuhaf bir fantazi.
darkraver bunu yazdı:
sıkıntılarını, isyanlarını, sorunlarını, beğendiğin şeyleri, o gün yaşadığın olayları falan yaz
-----------------------------evet güzel dedin :) blog romanı çıkarttıracanız bana :P
-
moruk bak bu benim sitem: barakli.net kendi yaptığım çevirileri yayınlıyorum. Daha doğrusu yaptığım bilişimsel makale çevirilerini paylaşıyorum. Yabi bt blogu olarak takılıyorum. Belki ilerde sadece bt den çıkar, genel konularda mesela tıbbi, siyasi bilgi vs konularında çevirilerde ekleyebilirim. Ama onları daha çok forumda düşünüyorum.
-
diamonique bunu yazdı:
moruk bak bu benim sitem: barakli.net kendi yaptığım çevirileri yayınlıyorum. Daha doğrusu yaptığım bilişimsel makale çevirilerini paylaşıyorum. Yabi bt blogu olarak takılıyorum. Belki ilerde sadece bt den çıkar, genel konularda mesela tıbbi, siyasi bilgi vs konularında çevirilerde ekleyebilirim. Ama onları daha çok forumda düşünüyorum.
-----------------------------kardeşim blogun güzelmiş. Ben şuan ynei çıkan filmlerin fragmanlarını beğendiğim müzikleri felan paylaşıyorum. İlerde çalışmalarımı felanda paylaşabilirim sanırım. Kafamda netleşsinde blog tutma olayı (: Olacak olacak ! :)
-
superfatih.blogspot.com
-
tam winamp' gokce tuttu fırlattı kalbimi calıyodu youtubedan bakıcaktım şimdi klip i için bloga bir girdim tam karsımda :)))) hayırlı olsun rast gele
-
mIzah bunu yazdı:
tam winamp' gokce tuttu fırlattı kalbimi calıyodu youtubedan bakıcaktım şimdi klip i için bloga bir girdim tam karsımda :)))) hayırlı olsun rast gele
-----------------------------yeni paylaştım şimdi taze taze (: sağolasın.
-
Her gün benim attığım mesajları yaz yeter,