Blogcu.Com
-
dogru ama ben google ye saldırmadım kı????kendı pc ımde sıteye ulasalıamıyor? muhtemelen dedıgınız gıbı? banlanmısız? baska pc de sıteye erısım saglanıyor..Tabı saldırıdıgım sıtede bakkal manav sıtesı..Sonuc olarak denyo çöpe..
-
damascus bunu yazdı:
-----------------------------
dogru ama ben google ye saldırmadım kı????kendı pc ımde sıteye ulasalıamıyor? muhtemelen dedıgınız gıbı? banlanmısız? baska pc de sıteye erısım saglanıyor..Tabı saldırıdıgım sıtede bakkal manav sıtesı..Sonuc olarak denyo çöpe..
blogcu.com ne zamandan beri bakkal, manav sitesi oldu... -
damascus bunu yazdı:
o zman bu denyo? bı ıse yaramayan bı pro? degıl mı???
Geçen aldım elime bi kelebek, bi aikido hocasına saldırdım...
Adam bıçağı elimden aldı...
Bende kelebeği bana satan satıcıya gittim,
Kelebek işe yaramıyor abi dedim...
Bi adamı bile doğrayamadım
Adam da haklı olarak benle tahşak geçti...
Kızdım doğal olarak...
Bu durumda kim haklı sence ?
Hikayeden çıkarılacak anafikir:
\"Semer eşşeğe, alet insana yapılır...
Bilirsen kullanmayı ikisi de yararlıdır...\"
Demekki neymiş ?
1) Yiyemeyeceğin yükün altına yatmayacakmışız.
2) Yiyemeyince yüke de yatağa da laf atmayacakmışız.
3) 1mbit bağlantı ile dünyanın en büyük sitesi tarafından host edilen sitelere bulaşmayacakmışız.
4) Daha denyodaki PROXY LIST secenegini bile gormuyor isek, PC kullanmayacakmışız. -
valla musket hoca eline saglik (: güzel örnek ..bu arada ..sende git ..abudikgubudik .com gibi sitelere saldir (site adi sallamadir böyle bi site varmi yokmu bilinmiyor )
-
bende trt nin forum sitesinden ban yediğim için hergün saldırıyorum.bilgisayarım açıldığı an denyo duruyo bi köşede.forumlarda herkezin şikayeti var siteye girememekle ilgili.ama bu tek makina ve denyo ile siteyi uçurdugum anlamına gelmiyor...
Toplam Hit: 4305 Toplam Mesaj: 16