Blogger Geçersiz Etiket Değeri..Çözemedim
-
JUSTICE bunu yazdı:
-----------------------------
RootB bunu yazdı:
-----------------------------JUSTICE bunu yazdı:
Hocam konuyu doğru yere açarsan daha kolay çözüm bulursun : Webmaster Bölüm
-----------------------------ne alaka :D:D oraya bakan kişiler buraya bakamayan ama blogger uzmanı kisiler mi :D
Şuan sitede online olmayıp konunun çözümünü bilenler vardır. Sonradan gelince bölüme bakıp çözümü yazabilirler. Ama genele açarsan sadece anasayfada gözüktüğü zaman içinde yardım alabilirsin
-----------------------------Merak etme belirli kitle sürekli takip eder nerede ne olmus ne olmamıs. O yüzden sorun olmaz o kadar.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka :D:D oraya bakan kişiler buraya bakamayan ama blogger uzmanı kisiler mi :D
-----------------------------Hacım işin doğrusu ben tahribat forum'a baktığımda bir anlık göz yanılmasıyla uygun bölüm(webmaster bölümü) bulamadım.O yüzden genel'e açtım.Sonra mürid JUSTICE uyarınca konuyu tekrar açarak kirlilik yaratmak istemedim.Ama bir yönetici taşırsa büyük sevaba girecek :)
-
RootB bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
Şuan sitede online olmayıp konunun çözümünü bilenler vardır. Sonradan gelince bölüme bakıp çözümü yazabilirler. Ama genele açarsan sadece anasayfada gözüktüğü zaman içinde yardım alabilirsin
-----------------------------Merak etme belirli kitle sürekli takip eder nerede ne olmus ne olmamıs. O yüzden sorun olmaz o kadar.
Bende zaten sadece daha kolay olur dedim :)
-
Konuyu hortlatmam gerekecek çünkü ne yaptıysam çözemedim arkadaşlar.Anlayan biri çıkar belki