folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bloglar Hakkında Sıkıntılarınız Sevmedikleriniz Vs.. ?

Bloglar Hakkında Sıkıntılarınız Sevmedikleriniz Vs.. ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

zumsuk bizim döküman noldu :)

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

hocam okadar farklı birşey düşünüyorsan yaptığın blog olmaz portala girer.

blog dediğin sürekli güncellenen, bi konu hakkında kasacağın kendi düşüncelerinide katacağın yer.

ama şöyle yapabilirsin. herhangi bi konu hakkında (linux, yazılım, tasarım vs.) hakkında tecrübeli yazar kadron olur sürekli güncellersiniz.

hem değişik olur hemde özgün içerikle hit yakalarsın.

tabiki yazıları yazacak eleman bulursan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam okadar farklı birşey düşünüyorsan yaptığın blog olmaz portala girer.

blog dediğin sürekli güncellenen, bi konu hakkında kasacağın kendi düşüncelerinide katacağın yer.

ama şöyle yapabilirsin. herhangi bi konu hakkında (linux, yazılım, tasarım vs.) hakkında tecrübeli yazar kadron olur sürekli güncellersiniz.

hem değişik olur hemde özgün içerikle hit yakalarsın.

tabiki yazıları yazacak eleman bulursan

-----------------------------

hocam yaw blog konusunda farklılık getirmeyi düşünüyorum.Yani ben bir iki özellik ekleyeceğim bloga ve güzel birşey olacak.Sonra wordpress vs.. ye benim özelliklerimde eklenti yazsınlar.Yani alla alla bunu nasıl düşünemedik ? Tarzı birşey desinler.

Aslında benim istediğim tam blogta değil.Yani mantıksal olarak blog olacak fakat wiki, blog, twitter gibi değişik birşeyler düşünüyorum.Kendi blogum değil, kendi blogumda yine bu tarz olacak ama adamlar alıp farklı yerlerde kullanabilsinler.Yine sürekli yazılar yazacaklar, yine düşüncelerine yer verecekler fakat farklı bir yolla.

Şöyle açıklayayım, forum sistemlerine oy gibi birşey.Beğendisen +1 veriyorsun ,, raiting gibi.Bu forumu değiştirmedi, fakat forumda yeniliktir.Bu tarz birşey düşünüyorum.bunun için öncelikle blog eksikliklerin bilmem gerek.Yani insanlar neyi eksik görüyor.Ben şimdi kafama göre birşeyler yaparım, kendimce eksik olan yanını ama insanların ihtiyaçlarına hitap etmez boşuna olur.O yüzden sordum

---

media_center & ne dökümanı hocam ? unutmuşumdur :)

Toplam Hit: 2251 Toplam Mesaj: 14