Blu TV Üyelik Çekilişi
-
DevilKingtr bunu yazdıehveniser bunu yazdı
Bana lazım,amerikadayım ek masraf yapamıyorum ve elimdeki tek teknolojik alet telefon,sunun birini bana sarsanıza :) yurdun kanallarını izleyelim
BEN HAKKIMI ehveniser devrediyorum..
ehveniser x2 oldu :D
-
morena bunu yazdı
Sitemize katılım artması amacıyla sıfır bir dizisinin ve daha bir çok popüler internet dizisinin yayınlandığı ortam olan BluTV 1 aylık 10 adet ücretsiz üyelik çekilişi yapalım dedik.
Katılım şartı yok aşağıdaki vereceğim linkteki çekiliş linkine girip sitemize o gönderi altına katılıyorum dedeciğim yazmanız yeterlidir.
hocam bu cuma sıfır bir 8. bölümü yayınlayıp sezon finaline giriyor , bilgin olsun :)
-
network bunu yazdımorena bunu yazdı
Sitemize katılım artması amacıyla sıfır bir dizisinin ve daha bir çok popüler internet dizisinin yayınlandığı ortam olan BluTV 1 aylık 10 adet ücretsiz üyelik çekilişi yapalım dedik.
Katılım şartı yok aşağıdaki vereceğim linkteki çekiliş linkine girip sitemize o gönderi altına katılıyorum dedeciğim yazmanız yeterlidir.
hocam bu cuma sıfır bir 8. bölümü yayınlayıp sezon finaline giriyor , bilgin olsun :)
hocam bizde olmadı 10 adet blu tv yerine blu tv hesap sayısını azaltır netflix veririz :D sıkıntı yok :D
-
katılıyorum...çıkarsa ihtiyaci olan birine verebilirim :)
-
morena bunu yazdınetwork bunu yazdımorena bunu yazdı
hocam bizde olmadı 10 adet blu tv yerine blu tv hesap sayısını azaltır netflix veririz :D sıkıntı yok :D
:D katılıyorum çeklişe :)
-
Katılıyorum dedeciğim siteye de yazıcam :d
-
Yaz yaz beni de
-
bugun bi hukuki sıkıntım vardı ondan dolayı bütün maddi imkanı gidip yeni bir pc almak için harcadım en kısa zamanda kazanan arkadaşlara hesapları iletilecektir. katılan arkadaşlara teşekürler.
-
morena bunu yazdı
bugun bi hukuki sıkıntım vardı ondan dolayı bütün maddi imkanı gidip yeni bir pc almak için harcadım en kısa zamanda kazanan arkadaşlara hesapları iletilecektir. katılan arkadaşlara teşekürler.
kim kazandi ki
-
end bunu yazdımorena bunu yazdı
kim kazandi ki
hocam hala koymadım programa katılan arkadaşları.
maddi durumu düzeltmeye çalışıyorum