folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Blueray Filmi Dvdye Yazmak

Blueray Filmi Dvdye Yazmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Film anladığım kadarıyla bluray rip, mkv formatlı yani. İlk olarak media player classic ile filmi üst bardan file > open file kısmından açıp dub kısmındanda Türkçe sesi açacaksın.Film Türkçe olmadıysa ekranda sağ tıklayıp diğer ses kanalını seçeceksin. Filmi 5er 10ar dakikalık ilerleterek ses kayması varmı kontrol etmen içindi bunlar.

Daha sonra mkvtoolnix adlı programı açıp sesi ekleyebilirsin ve altyazıları çıkartabilirsin. Ayrıca dosya formatı bozulmadan birkaç dvdyede bölebilirsin.

Not : Altyazı veya ses dosyaları mkv formatında çıkarsa mkvtoolnix programı ile mkvextractgui programı kullanılarak halledilebilir. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    evet kaliteyi bozmadan bi kaç dvd ye bölmek istiyorum mkv tool aracını indirdim altyazıları çıkarma falan varsanırım film daha inmedi indiği kısım üstünde çalışayım dedim hata verdi tam indikten sonra söylediklerinizi denicem

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Bi videocutter programi ile keseceksin, direk matroska olarak kaydetme destegi vermiosa bile cevirip tekrar mkv ye çevirirsin total converter gibi bişide..

Abi zaten dvdye sigsa bluray cikmasinin manasi ne :)

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    :D üstad dvdye sığdırmak istemiyom zaten kaliteyi bozmadan dvd formatında ne kdar olursa 5-6 tane dvdye yazdırırım artık farketmez

Toplam Hit: 3093 Toplam Mesaj: 15