Bluetooth İle İlgili Bir Soru?
-
Merhabalar.,
Bir Cafe de müzik cihazına Bluetooth ile bağlanarak müzik dinletisi yapılabiliyor. Yalnız bazı saçma kişiler saçma müzikler çalıyorlar ve bunları engellemek istiyoruz. Yalnız farklı bir yöntem ile... Bluetooth bağlantısına dışarıdan müdahale edip keserek kendi telefonumuzu bağlamak istiyoruz. Bu nasıl mümkün olabilir?
-
belki de onlar da sizin çaldığınız müzikler için aynı şeyi düşünüyordur ?
-
KotomineKirei bunu yazdı
Sana bu konu ile ilgili düşüncelerini sormadım arkadaş. Soruma cevap arıyorum. Soruma cevabın yoksa diğer düşüncelerini kendine sakla.
-
caglar99 bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Sana bu konu ile ilgili düşüncelerini sormadım arkadaş. Soruma cevap arıyorum. Soruma cevabın yoksa diğer düşüncelerini kendine sakla.
Hocam sakin, mürit böyle düşünürseniz belki cevabı bulursunuz demek istemiş olabilir. Aklıma gelen belki cihaz destekliyorsa bluetooth cihazına basit şifre konulabilir.
-
caglar99 bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Dilediğim düşüncemi dile getirebilirim. İzin alacak değilim.
-
Müzik cihazının özelliği marka modeli nedir? ( şifreleme destekliyor mu?)
sadece bir müzik çalar diyerek bu toplumdan nasıl çözüm bekliyorsun?
-
HoLyCat bunu yazdı
Müzik cihazının özelliği marka modeli nedir? ( şifreleme destekliyor mu?)
sadece bir müzik çalar diyerek bu toplumdan nasıl çözüm bekliyorsun?
Tbt çok garipleşmiş. birkaç haftadır girmiyordum. sığır dolmuş etraf. neyse..
Haklısın. sorduklarını tam olarak bilmiyorum. araştırmasını yapacağım. Teşekkür ederim. -
-
KotomineKirei bunu yazdı
Hocam bende aynı şeyi düşündüm ilk başta. Ama gelen cevaplara bakılırsa toplum bizim düşünce sistemimize daha hazır değil :/ Sırf karşıdaki farklı düşünüyor diye sığır diyebilecek bir noktaya gelmişiz.
---
Madem bir soruna çözüm isteniyor ve karşı taraf için empati yapılmıyor. Şöyle yaparsanız orta yolu bulursunuz:
Herkes çalınmasını istediği müzikleri sıraya koysun ve aynı kişi arka arkaya listeye ekleyemesin. Herkesin müzikleri çalsın. Karşıdakileri engellemeye kısıtlamaya çalışmadan herkesi eşit düzeyde mutlu edecek bir çözüm..
#roketBilimiDeğilKi
-
KotomineKirei bunu yazdı
Neden sürekli bir muhalifet var insanlarda ? Adam engellemenin yolunu sormuş biliyorsan cevap ver arkadaşım.
-
Adam Müslüm baba dinleyenlere muhalif olmak istiyor. Millete kendi zevkini dayatmak istiyor. Yapma bunu, oyarlar seni demek şimdi asıl muhalif mi oluyor ?