Bluetooth İle İş Yerinizin Reklamını Yapın...
-
Siteleri kurcalarken denk geldi, hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim.. umarım verilmemiştir..
BlueSender 2.4 + Crack 
BlueSender; etrafta 10 metrelik bir menzilinin içerisinde bulunan cep telefonu ve bilgisayarlara otomatik olarak sizin istediğiniz dosyaları gönderir. Reklam amaçlı bir PC yazılımıdır, daha önce başınıza gelmiş olabilir, nasıl olduğunu anlamamış olabilirsiniz. Mağazanın biri logosunu veya reklamını bluetoothu açık olan civardan geçen herkese gönderebilir. İşte bunu siz de yapabilirsiniz. Crack mevcuttur.Boyut: 3,22 MB
http://rapidshare.com/files/107829934/BlueSender_2.4.zip
alıntı :)
-
karşı tarafın izni olmadan?
-
şöyle düşün.. açık olan bi bluetooth a bir dosya yolluyorsun o da kabul ederse telefonuna yükleniyor.. izin olmadan yükleyemezsin ki! programın avantajı şu.. sen bu reklam işini manuel olarak yapsan sürekli taramaya yapıp sonra onları tek tek göndereceksin.. program bunu otomatik yapıyor..
-
çok kalabalık bi yerde olmak gerekiyo ama yksa gereksiz bişey fuzuli iş
-
Ben bunu kendi yaptığım puan kart promosyon programına eklemiştim.Kuaförlerin fln hoşuna gidiyordu hatta o modülü ekleyince 100ytl fazla alıoduk başta=)
-
dükkan kalabalık bir cadde üzerinde ise veya market tarzı büyük bir mağaza ise mağaza içindede günün fırsatı kaçırılmayacak ürün gibi reklamlar atmak mümkün.
-
Başlık : DINNININI'da KAMPANYA asdasdas=p
İçerik : Bugune ozel sunlarda %3534 indirim var=p buyrun gelin:)
aynen bu tarz konusmalar yapıodum bende tanıtırken =p işe yarar kullanabilene .) -
işe yarar güzel paylaşım
-
Teşekkürler. İzin olmadan nasıl yollayacak?
-
arkadaşlar bluetooth normal olarak yollar.. sadece kullanıcı onay verirse telefonunda açılır onay verilmezse açılmaz!
-
japonyada olsak felan iyi işe yarar ama burası türkiye :D
Toplam Hit: 1980 Toplam Mesaj: 15