Bluetooth İle Nokia Sms Gönderme
-
arkadaşlar kendim için yaptığım program

http://www.harmankaya.org/c-ile-sms-mesaj-gonderme-program-ii.html burdaki programdan geliştirdim kendime göre toplu mesaj şablon vs ekledim. isteyen olursa kaynak kodlarınıda yayınlarım burda
* Rehber Oluşturma,
* Şablon Oluşturma,
* Toplu Sms Gönderme
özellikleri mevcuttur.
kendim kullanıyorum kendim için yaptım zaten dediğim gibi geliştirilmesiyle ilgilenen olursa kaynak kodunuda seve seve yayınlarım
indirmek için : www.Yigitk.net/Sms.rar
-
şimdi anladığım olay bilgisayar üzerinden telefon bağlantısı ile bilgisayardan yazarak mesaj gönderme olayımı ??
bunu pc suite zaten yapıyodu ?
-
tam anlamadım olayı ücretsiz mi? yoksa samsung studio gibi birşey mi?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anladığım olay bilgisayar üzerinden telefon bağlantısı ile bilgisayardan yazarak mesaj gönderme olayımı ??
-----------------------------sanırım bende böyle anladım.
bi farkı varmı ki pc suite'den
-
kaynak kodları paylaşırsan gerçekten hoş olur incelemek isterim. benimde aklımda vardı böyle bişi usb den halletmek üzerine hatta bitanede web service yazıp programa parametre göndererek istedigin yerden sms atmayla alakalı vardı aklımda proje.
görünüşü güzel gözüküyor programıda bi ara denicem. -
Hocam bana kaynak kodlarını gönderebilirmisin bir inceleyim merak ettim şimdi..
-
kodlarınıda paylaşır mısın, boş bi zamanında bakmak isterim kodlara.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anladığım olay bilgisayar üzerinden telefon bağlantısı ile bilgisayardan yazarak mesaj gönderme olayımı ??
----------------------------- -
Nokia pc suite bunu zaten yapıyor...
Yav kardeşlerim onu bunu yapanı bırakın Sharp çok mükemmel bir uygulama yayınlamış. Adamı tebrik edeceğine yaptığının boş olduğunu söylüyorsun. o nokianın yapamadığını yapın o zaman. Ne yaparsan yap mutlaka önce biri bi halt etmiştir. ama kendine göre esnetebileceğin bir uygulama varsa neden nokianın pc suite programına bağlı kalasınız ki, Bknz : Linus Torvalds, Birileri ona zaten Unix var Linux'a ne yapacakmıyız dediler?
Kardeş uygulama kaynak kodlarını atarsan sevinirim. Başarılarının Devamını Dilerim
-
indiriyorum eline sağlık deneyelim bi. Kodlara bakan var mı acaba? Bi müridimiz sağolsun backdoor gömdü bana da ne olur ne olmaz eşşeğini sağlam kazığa bağla demişler.
-
mesajı gönderirken operatörden cevap alma süresini standartmı belirliyorsun yoksa cevabın gelip gelmediğini kontrol edebiliyormusun. o olayı nasıl yapyın aslında koldarı gönderebilirsen çok makbule geçer. ;)