Bluetooth Kulaklık Öneri Ve Tavsiyeleri
-
Kayıtlara bi bakayım,
Temmuz 2019 da bunu almışım hâlâ canavar 7-8$ a almıştım sanırım, müzik için almıştım ama telefonda konuşurken de gayet sesim gidiyor sorun yaşamadım. Sonrasında 4 tane daha sipariş verdim 1 kişininkinde sorun oldu fiyat, risk, performans ölçeğine göre bakın.
https://tr.aliexpress.com/item/32930424839.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.15d64c4d1ePEXS
---
Kasım 2019 da pc de kullanmalık ve oyun için bunu aldım, tl cinsinden o zaman 120 TL ye almışım hâlâ canavar gibi 7+1 kasıcam diyenler için ekstra mini bi programını kurmak gerekiyor ben bi kere denedim sonrasında ihtiyaç duymadım bi de bu piçlerin yazılımına güvenmedim. Kendi haliyle fazlasıyla iyiydi.
https://tr.aliexpress.com/item/32961443777.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.15d64c4d1ePEXS
-
aliexpress paso bildirim atıyo şu ucuz bu ucuz diye, dün tws kulaklıklar vardı ürünlerin arasında. bi bakın isterseniz
-
Yaklasik iki aydir 1More EHD9001TA modelini kullaniyorum ses ve bass kalitesi muazzam gurultu engelleme sistemi sayesinde kulagindayken bile disaridan gurultu duymuyorsun fiyati yuksek ama omurluk diyebilirim airdots kullaniyordum daha once butceni buralara cikartabilirsen kesinlikle bu modeli tavsiye ederim
https://www.teknostore.com/xiaomi-1more-ehd9001ta-anc-kablosuz-bluetooth-kulaklik
-
QCY T5 satın aldım amazon üzerinden. Çok memnunum yolda araba çevre gürültüsünü karşı taraf duymuyor sesimi çok net duyuyor. arada bir korna sesini hafifçe alıyormuş.
şarj olayı da gayet güzel sabah 13 den beri şu saate kadar müzik oyun denemeleri yaptım hala şarjı var. zaten 15 dakika gibi sürede yeterince şarj oluyor.
bass tiz dengsei de gayet güzel. ets2 de vites geçişleri ve ivmelenmede iyi hissetiyor.
youtube hd müziklerde de gayet başarılı. çift sürücülü kulaklık tadındaydı.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
QCY T5 satın aldım amazon üzerinden. Çok memnunum yolda araba çevre gürültüsünü karşı taraf duymuyor sesimi çok net duyuyor. arada bir korna sesini hafifçe alıyormuş.
şarj olayı da gayet güzel sabah 13 den beri şu saate kadar müzik oyun denemeleri yaptım hala şarjı var. zaten 15 dakika gibi sürede yeterince şarj oluyor.
bass tiz dengsei de gayet güzel. ets2 de vites geçişleri ve ivmelenmede iyi hissetiyor.
hocam müzik dinlerken performansı nasıl ?
bende şunu kestirdim gözüme ama benim için asıl önemli olay yüksek seste müzik dinlerken bassın tizin birbirini sikmeden güzelce ses alabilmek.
başka varsa öneriniz link alabilirim
bütçe 200tl kadar fazlasını vermeyi düşünmüyorum çünkü ben bunu 6 aya tekini düşürür kaybederim aq Xd
-
qcy t5 ben de hevesle almıştım ama kulağıma olmadı. benim kulak küçük herhalde. üzülerek iade etmiştim. benzer dertten muzdarip arkadaşlar hangi ürünü tavsiye eder? kulak içi olmalı tabi. airpods tarzı kulaklıklar zaten olur.
Prometheus tarafından 24/Ara/20 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende sony mx4 var adamlar asmis tabi fiyat olarak senon aradigin bir aralikta degil
-
rapidhacker550 bunu yazdı
aynı qcy t5 ten mi bahsediyoruz diye bir düşündüm. Benim qcy t5 in mikrofonu okadar gereksiz hassas ki kulağımın duymadığı şeyleri karşıya gönderiyor. telekulak gibi bir kafede bir yerde otururken etraftaki masaların konuşmalarını bile duyuyor karşıdaki kişi.
-
Selamlar,
Bende kulaklık alacağım iş gereği boyun askılı kullanmam gerekiyor.
Birkaç model var hangisini önerirsiniz yada önerebileceğiniz başka marka model varsa süper olur. Max bütçe 250 TL
Fabrika ortamında sesim karşıya düzgün gitsin, şarjı uzun olsun, 2 telefon bağlantısı olursa tadından yenmez bide titreşim olursa kral olur :D ilk seçenek olsun diğerleri olmasada olur.
-
Samsung Level U öneririm.
Eski Sony Walkman kulaklıklardan sonra beni pişman etmeyen tek kulaklık. Tüm gün müzik çalsa şarjı anca bitiyor.
rahmandaburda tarafından 10/Oca/21 18:16 tarihinde düzenlenmiştir