Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

    airpods tarzı çakma kulaklıklar var. 50-100 lira aralığında.

    i7 tws mi ne almıştım bi tane yeğenime, gayet iş görüyor.

    telefon çaldığında tek kulaklıktan ses geliyor, müzik dinlerken iki kulaklık aktif

    Nasıl iş görür ya, önce nwm9 unu aldım 300 liraya en iyisi oydu ama sarj tek seferliktı, bende gittim, aynı adama i7 ile takas yapması için 200 lira geri almak üzere anlaştım, 50 lira adamın kari oldu, onu kullandım, eskisinden daha çöp şarjı hemen bitiyor, birde kulaklık boyutu büyük kulaga zor oluyor, bluetooth ses hızı yavaş(ses geriden geliyor) dedim girdik bi bataklığın içine haftaya i8 için takasa gideyim, verdim üstüne 100 lira daha i8 aldım, bluetooth ses hızı yine geriden geliyor. İş görür falan değil bildiğin çöp, parasında değilim, insanı deli eder, isteyen varsa gelsin Cevahir avm ye hediye edicem.

    hocam bi kulaklıktan beklentizini 7.1 surround sesi versin ise tabi ki size göre çöp olabilir.

    benim yeğen 13 yaşında ve çok üst düzey bir kalite beklemiyor.

    sadece şekli şemali güzel bi kablosuz kulaklık olsun derdinde, o yüzden ses geriden gelsin önemli değil :)

    Hocam 13 yaşındaki çocuğun beğenisi olduğunu da belirtseydin keşke :D internette araştırdım, arada beğendiğini söyleyenler yine var. Ya hiç mi kulaklik görmemişler, 7.1 surround filan beklemiyorum, bağlantı kaliteside dandik, hareket halinde kesilmeler oluyor, ilkin de kesilme olmuyordu yine, kulaklıkta bluetooth versiyonu önemli sanırsam. Şu kulaklıktan almayı düşünen varsa, benimkini hediye etcem, biraz kafayı yesin ki, bi daha çin malı almasın :D 

    hocam sana sıkıntılı ürün denk gelmiş olabilir mi?

    yani o ürünü ben bikaç gün denedim, gayet iyiydi, hiç geriden gelme, kopma sorunu olmadı. iphone SE ile kullandım.

    kargoyla gönder hocam, kullanırız :)

    Sıfır paketli jelatınlı üründü, kargoyla olmaz ama madem öyle birde başka telefonla denicem.


    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 3555 Toplam Mesaj: 32
kullaklık bluetooth kulaklık