Bluetooth Veri Almıyor (Pc)
-
yarın deneyim
ya kazalarda müşteriler telefonuyla kazaları çekip geliyo hafıza kartı çıka tak v.s uzun sütüyo hiç değilse bluetoothla alayım dedim lazım oluyo
olmazsa yarın yazarım
-
bir fikir daha, bluetooth programı kurduysan, bir daha kurmayı ya da onarmayı dene,
ben bi ara böyle çözmüştüm sorunumu
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------bluetooth simsgesine sağ tıklayı dosya al diyipte telefondan göndermeyi denedin mi
-----------------------------böyle oldu la :) alıcılığında sorun yokmuş
bunu devamlı almaya nasıl ayarlarız
-
her seferinde aynısını yapman lazım ben kullanırken öyle yapıyodum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------archair23 bunu yazdı:
-----------------------------bluetooth simsgesine sağ tıklayı dosya al diyipte telefondan göndermeyi denedin mi
-----------------------------hahaah. ben kesinlikle problem bu değildir diyodum hacı :)))))
aga ayarlardan sürekli görünür yap. telden bişi yollarkene seç pcni. gönder de. sağ altta seni dürtecek pc alayımmı diye. sadece tıklayım kaydedileceği yeri seçicen.
mesela 10 resim yollucan ya bi kere tmm dedin mi hepsini alır. ya da Btcihazı eklicen sonra bilgisayarımdan explore edip açıp ordan resimleri alıcan da o uzun iş :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
O konuda bilgim yok dostum ben hep tek tek yapiodum oyle kendi programi olmali devamli almasi icin