Blur Vitality 2010 ( Silahlı Araba Yarışı )
-
arkadaşlar BLUR un win7 64 bit için olanı varmı varsa paylaşırmısınız
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar BLUR un win7 64 bit için olanı varmı varsa paylaşırmısınız
-----------------------------Benim bilg. win7 64 bit hiç bi sorun olmadan oynayabiliyorum verdiğim download linkinden
-
SUPERBICO bunu yazdı:
piyasadaki crack trojanlı temizi yok.satın alın derim.ps3 te daha da zevkli hatırlatmakta yarar var.bağımlısı oldum aq oyunun.okuldan kaçıp blur oynamaya gidiyoz bu yaşta :W
-----------------------------Ne tesadüf! :)) Ben de ömrümde hiç trojanlı, virüslü filan o türden crack dosyalarına denk gelmedim. :) Eğer bu paylaşımda trojanlı diyorsanız bu oyunun temiz crackini bi yere upload edebilirim. Orijinal versiyon, update #1 ve #2 için.
-
buna benzer silahlı arabaların olduğu bir oyun vardı çok eskilerden oynuyordum . arabaların üstünde makineli tüfekler füzeler fln vardı . yoldaki arabaları vuruyoduk . adam çıkıp başka arabalara binebiliyordu . activisiyonun oyunuydu galiba uzun zamandır arıyorum ismini bilen var mı daha önce oynamış ?
edit: buldum interstate 82 ymiş
-
Caliber bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
piyasadaki crack trojanlı temizi yok.satın alın derim.ps3 te daha da zevkli hatırlatmakta yarar var.bağımlısı oldum aq oyunun.okuldan kaçıp blur oynamaya gidiyoz bu yaşta :W
-----------------------------Ne tesadüf! :)) Ben de ömrümde hiç trojanlı, virüslü filan o türden crack dosyalarına denk gelmedim. :) Eğer bu paylaşımda trojanlı diyorsanız bu oyunun temiz crackini bi yere upload edebilirim. Orijinal versiyon, update #1 ve #2 için.
-----------------------------evet bu paylaşımdan indirdim zaten ama çok önceden nerden indirirsen indir aynı.....
-
starsky and hutch benzeri oyun olsa oynarım.
-
split second yada blur'u multiplayer yapalım ya. zevkli olur
-
alli bunu yazdı:
buna benzer silahlı arabaların olduğu bir oyun vardı çok eskilerden oynuyordum . arabaların üstünde makineli tüfekler füzeler fln vardı . yoldaki arabaları vuruyoduk . adam çıkıp başka arabalara binebiliyordu . activisiyonun oyunuydu galiba uzun zamandır arıyorum ismini bilen var mı daha önce oynamış ?
edit: buldum interstate 82 ymiş
-----------------------------oyunu indirmedim ama silahlı araba yarışı dediğin oyunlardan çok var, rollcage, hot wheels velocity x (çok süper oyundu), lego racer, ps de oynadıgımız vardı 1-2 tane adlarını hatırlayamadım.
-
yok mu elinde bunun ps3 oyunu olan 2.el satsın bana :)